torsdag 30 april 2009

Packar

Japp idag så fick jag Emelie till o vila så jag har kunnat packa 2 lådor iallfall! hehe :) Fast jag har juh sorterat en hel del oxå!!! Många högar blir det... Mickehög, Min hög, kasta hög, hög som mamma ska kolla på... haha :) Jag får inte slänga nått utan att mamma har kollat på det! Hon tar nått varje gång jag har flyttat! hahha :)Eller så säger hon, nej det där kan du inte slänga!!! haha :) Det kan jag visst tycker jag! hehe :)

Jahaja idag e det valborg! Och det blir visst bål i Lerberget ikväll! Bra det!! Ska lätt dit! Alltid kul o se om man ser nått folk man känner! Fast oftaste e det juh bara en massa småungar som låtsas vara jättefulla... suck... Men som sagt man hittar alltid nån gamal kändis! hehe :)

Ja nu ska jag passa på o packa mer medans hon sover! ha det

onsdag 29 april 2009

Ja då va det onsdag redan! Ikväll är det Greys!!! Wiiiiho!

Igår åkte töserna, Sandra och jag till Skånes djurpark! Va superkul!!! Fast det va en hel el djur som höll sig undan! hehe :) Dom hade väl blivit informerade om att vi kom! haha :) Vi kollade på när sälarna fick mat. Skojjigt! Amanda reagerade som vanligt när hon ser djur.. hon drar upp benen i vagnen o gallskriker! hmm... Men efter ett tag så lugnade hon sig o tillslut kunde hon tillomed gå själv o titta på djuren... Vi kollade på björnungarna! Sååå söta! Efter björnarna så satte vi oss o grillade korv! Såå mysigt! Emelie satte vi på en filt så hon skulle få komma ur vagnen lite.. men hallå, hon satt juh knappast kvar där.. det va bara gräset o sanden som va intressant! haha :) Hon hade ständigt en sten i munnen så efter att hon ätit gröt så flyttades hon upp i vagnen igen! haha :) När vi ätit färdigt så gick vi vidare o Emelie somnade ganska snabbt i vagnen då..
Vi va väl där i ganska precis 4 timmar.. Sen körde vi hem igen. Väl hemma slängde jag i töserna lite mat o sen slängdes dom i badet! Dom va skitiga från topp till tå! hehe :) Men en stund i badet gjorde susen!
Ja sen har det vatt en SUPER natt! Emelie har sovit HELA natten!! Hon har nån varannan natt variant nu...
Idag vet jag inte riktigt vad som händer... Får väl se vad vi känner för. Det ser juh ut att bli riktigt fint väder så man får väl gå ut iallfall.. får se om det bara blir lite i trädgården eller vad som händer...

söndag 26 april 2009

Nu händer det saker!




Emelie har juh inte velat röra på sig innan precis! hehe :) Men nu kryper hon för fullt! Och idag när jag kom in till henne på morronen så stod hon upp i sängen!!! Stora tjejen!! Det märks att hon tycker det e kul nu!! Hon fick prova att äta mat själv härromdan! haha :) Hon såg lite skeptisk ut men tillslut så högg hon in med händerna! haha :) Men sen hamande tallriken på golvet! haha :) Men Chrispy va nöjd! hahaha :)




Inatt sov hon ganska bra. Hon vaknade vid 24-tiden.. jag va inne hos henne ett par gånger tillslut gick jag ner o gjorde välling o gick in till henne med då somnade hon på 2 sekunder! Så skönt! Men då hade jag problem o somna... suck.. låg o vände o vred på mig... Men till slut somnade jag med...




Igår hann jag minsann med en runda på marknaden i Höganäs! Jag va juh så deppig att jag inte skulle hinna dit! Men, vi packade in alla barnen i 2 bilar o sen körde vi till Höganäs så vi va där klockan 9. Sen sprang vi igenom marknaden en runda.. Kvart över 10 åkte jag hemåt igen! Micke stannade kvar med barnen.. hehe :) Hem o ta lite mat som jag kunde ha med på jobb.. och sen iväg på jobb! Vi gick på picknick menvilken huvudvärk jag fick!!! Jag skulle ha slutat halv sex, men fick gå hem kvart i fem då stod jag inte ut mer... När jag kom hem så kom juh all fikan upp.. och sen va det bara att sova.. Sov 1 timme sen vaknade jag o mådde hur bra som helst!! Jag har juh väldigt lätt för att få huvudvärk, och det va väl en blandning av trötthet, solen och lite dricka... Aja.. Får hoppas att det går bättre att jobba idag! hehe :)


Näe nu kom det en lite konstig lukt här... nån som måste bytas på.. hmm.. Ha en bra dag!

onsdag 22 april 2009

Hur många dygn klarar man utan sömn??

Nu börjar det blir riktigt riktigt riktigt jobbigt! Jag har inte sovit på hur länge som helst!
Inatt avlöste töserna varandra med o va lessna.. Jag tycker så synd om dom för det kliar juh på dom,men samtidigt blir jag så frustrerad när jag inte får sova...

Jag hann bara lägga ut bloggen igårkväll så vaknade Emelie.. men jag fick henne att somna om.. och sen somnade jag här i soffan.. sov väl här en timme.. sen skickade micke upp mig i sängen.. suck.. jag hann bara upp i sängen så vaknade Emelie.. in till henne och sen la mig igen.. men hon vaknade igen.. Så jag tog in henne till oss direkt.. orkade inte springa fram o tillbaka.. Hon kom till ro ganska snabbt, men vaknade med ryck flera gånger...Vid 1 vaknar Amanda.. går in och sätter mig hos henne ett tag.. lägger henne igen.. men näe.. hon somnar inte.. går in 3 eller 4 gånger till henne men hon kan inte somna.. hon kliar på hela sig.. stackare.. tillsslut hämtar jag en madrass och lägger på golvet i vår sovrum..lägger mig där med Amanda.. Hon har jättesvårt att komma till ro.. ligger och vänder o vrider på sig, kliar sig o gråter omvartannat... klockan 4 har jag fortafarnade inte fått sova.. hon ligger ena sekunden på mig och andra sidan om mig.. Klockan 5 vaknar Emelie.. suck.. upp o lägger mig hos henne.. vilket gör att Amanda blir lessen.. förklarar att jag kommer till henne när Emleie har somnat.. Amanda lägger sig igen.. o vrider o vänder på sig.. Vid kvart i sex sover Emelie igen.. men då orkar jag bara inte gå o lägga mig hos Amanda.. så jag somnar hos Emelie.. Amanda verkar acceptera det oxå.. halv sju vaknar Emelie.. får henne att somna om till sju... då skriker hon och väcker Amanda.. lägger oss alla tre på madrassen .. o Emelie somnar igen.. men Amanda säger att hon har ajaj i rumpan.. hon har jättejättejättemycke koppor i rumpan, både fram o bak.. så jag går upp med henne gör välling byter blöja lägger på potatismjöl på hela henne...Halv nio vaknar Emelie.. hämtar henne och gör samma procedur med henne... Men nu e jag så trött att jag vet inte åt vilket håll jag ska titta.. JAg vill bara sova.. men jag vet inte när jag kan göra det... Emelie somnar bara i vagnen på dagarna.. suck..

Det ska bli skönt att gå på jobb på lördag. Och faktiskt... förlåt att jag säger dte, men jag hoppas att barnen e på samma humör som dom e nu.. baa för o visa Micke att det e inte bara tat gå o lägga sig mitt på dan när dom e sjuka.. Han har juh sovit igenom hela nätterna medans jag spriner som en dåre mellan töserna! Ja han jobbar! Men hallå, han sitter självmant uppe till 1-2 tiden på natten!!! Det gör inte jag!!! Han kunde juh ha tatt dom då! Och han kom precis upp! Klockan e 9!!! Han kunde juh ha gått upp i morse så jag fått sova nån extra timme!!! Mitt tålamod e noll o ingenting!!!
Visst jag vet att jag sen ska bo själv o då måste jag göra det själv! MEN, då ligger inte han i sängen o irriterar mig... Eller sitter vid datorn.. o låter mig springa som en dåre! Där e en av anledningarna till att jag inte vill stanna oxå! Vi hjälps inte åt ett dugg med barnen!

Nu e Emelie lessen igen.. får ta henne... ha de bra

tisdag 21 april 2009

Väldigt väldigt trött

pricken

Det e verkligen inte lätt att ha 2 prickiga barn! Det tar på både mina och barnens krafter.


Igår åkte jag i handlade efter att jag lagt barnen.. Micke va hemma.. han hade fått sitta med Emelie i nästan 1 timme på magen för att hon skulle somna.. När jag kom hem så sov hon iallfall.. jag gick o la mig vid 22 tiden.. Men jag hann bara upp i sängen när Emelie vaknade.. in o ge henne nappen.. men nopps hon kom inte till ro.. stod o klappade henne i rumpan o hon somnade.. smög ut ur rummet o in i sängen.. hinner stänga ögonlocken sen vaknar Emelie igen.. upp igen o samma visa.. så höll jag på till halv ett på natten!!! Då gav jag upp o tog med henne in till våra sängar.. där låg hon o gnällde, skrek och pratade till klockan va över 2!! Sen somnade hon.. men hon vaknade fram o tillbaka under hela natten.. men barajag höll min hand på henne så somnade hon igen.. skönt.. Klockan 5 vaknade Amanda, då ville hon gå upp! Nej tack sa jag o la henne igen.. hon blev lite lessen men somnade om ganska snabbt igen.. När jag kom in o la mig i sängen igen så vaknade Emelie.. men lite klappande i rumpan så somnade hon om igen.. nästa gång jag vaknar så ser jag en prickig Emelie liggandes över mitt ansikte! haha :) Men då va klockan 8 iallfall! Så skönt att få dom timmarna!


Resten av dagen har tjejerna vatt väldigt gnälliga och trötta, men dom kommer ändå inte till ro för o sova.. Efter lunch gick vi ut o matade ankorna.. Emelie somnade direkt i vagnen. O Amanda njöt av att få komma ut o springa lite! Vi va ute i 1½ timme.. sen gick vi hem igen o Amanda fick vila i sin säng.. medans jag gjorde mat... korv o mos! haha :)


När micke kom hem så körde vi till Höganäs, han hade ett ärende till Sebbe o Tilda och jag skulle hämta hem mammas bil.


När vi kom hem så va dte bara att göra välling och lägga barnen! Och Emelie verkar ha somnat.. hoppas hon sover hela natten nu! Snälla håll en tumme! Jag behöver verkligen sova!!! hehe :)




Nu ska jag slänga mig i soffan o vila.. o jag e så sugen på choklad.. har juh inget..




HA det bra gott folk!
Matar ankorna

söndag 19 april 2009

Prickig söndag

Emelie har fått ganska mycke prickar idag... Stackars lilla tösen! Amanda har oxå ett par prickar.. men inte alls likamånga som Emelie... får väl se om hon oxå ska bli hel prickig! hehe :) Dom har iallfall ingen feber.. änsålänge! Hoppas det håller sig så.. Aja.. jag tycker det e ganska skönt att dom får det nu, medans jag ändå går hemma.. så slipper man va hemma från jobb sen...
Ja så dom närmaste veckorna blir väl att stanna hemma och ta det lugnt.. haha :)
Min lilla prick!

lördag 18 april 2009

Lördag hela dan..

Idag e det lördag igen! Veckorna går så fort! Dagarna bara springer iväg..

Helgen händer det nog inget speciellt... blir bara att va hemma och ta det lugnt.. Både Amanda och Emelie har fått vattenkoppor, tror jag iallfall! hehe :) Hittade en prick på Emelie idag.. o sen har jag hittat en del andra oxå, men dom e väldigt små.. Och sen hittade jag några små på Amanda oxå.. Vi va juh hos Madde för 2 veckor sen, då hade juh Josefin vattenkoppor.. så det kan juh stämma att det e det som håller på o blossa upp.. och jag läste nånstans att barnen kan bli oroliga och få feber och ont i huvudet dagarna innan det blossar upp.. kanske därför Emelie har vatt orolig på nätterna.. Igårkväll gav jag henne en alvedon innan hon la sig och hon ha bara vaknat 1 gång inatt och då behövde jag bara ge henne nappen..

Idag åkte mamma och Peter till kanarieöarna! Dom ska va där i 4 veckor nu! Fyfan! Vill oxå!!! Vill komma hemifrån ett tag... Men jag får stanna här.. suck..

Jajja det e juh fint väder iallfall.. men idag har jag verkligen noll lust att gå ut.. vill bara ligga på soffan och sova..
Jag längtar till nått, men jag vet inte vad jag längtar efter... har bara en sån känsla att jag längtar efter nått..aja...

Näe kanske ska göra nått... eller inte.. får se va det blir! haha :)

torsdag 16 april 2009

Trött e bara förnamnet!

Ja vilken natt det har vatt...
Först satt jag uppe o såg alla mina tv program som e på onsdagar! Johnny och Mathias, Greys och FRåga Olle.. Sen va jag riktigt trött så jag släckte ner och gick upp o gjorde ve mig... Hoppade i säng o i samma sekund som jag släckte lampan så blev jag pigg... suck.. låg o vände o vred på mig... tillslut så tände jag lampan o löste korsord.. blev trött så jag höll på o somna.. släckte lampan och puff så va jag pigg igen.. suck.. gick o hämtade datorn, satte igång Mamma Mia filmen! Låg i sängen o tittade på den.. Men icke blev jag trött för det... Sista gången jag kollade på klockan va hon halv ett... sen somnade jag... Halv två vaknar Emelie.. gick in o gav henne nappen.. men hon bara gallskrek.. Hon ville inte alls sova mer.. suck.. tog med henne in i min säng.. men hon fortsatte o skrika... försökte massera magen och klappa henne så hon kom till ro.. hon höll på o somna flera gånger men så hoppade hon till o vaknade igen.. Så höll vi på till klockan va nästan 4.. När Emelie tillslut somnade så va jag så övertrött att det gick bara inte att somna.. klockan va nästan halv fem innan jag somnad.. suck.. sen ringde klockan 7.. dax att gå upp med Amanda på dagis... O Amanda va inte på sitt bästa humör idag.. suck... Men men.. så e det med en 2åring.. hon kom iväg till dagis iallfall.. Jag o Emelie gick hem o sov dom 3 timmarna som hon va på dagis... Så välbehövligt! Sen hämtade vi hem Amanda.. hon va på samma humör som på morronen så hon åkte direkt upp i sängen. o nu sover hon så gott.. Emelie somnade här i soffan!
Jag älskar er tjejer så otroligt mycke! Japp denna natten/förmiddan har inte vatt den roligaste.. men det spelar ingen större roll! Älskar er precis lika mycke för det... Ni är mitt allt! Tur jag har er som lyser upp vardagen!
Jag pratade förresten med min chef igår om ett nytt jobb, och hon skulle hålla öron och ögon öppna och hon skulle sätta upp mig på en omplaceringslista. Hon har egentligen ingen skyldighet till det.. men hon va snäll och gjorde det ändå! Det e jag verkligen tacksam för.. Det kan juh bli att jag får byta dagis till töserna.. det finns juh ett dagis här som e öppet till halvtio på kvällen och även öppet på helgerna...
Japp näe nu ska jag pcka ner dom sista sakern.. när Amanda vaknar ska vi köra hem till min mamma.. hon kommer hem ikväll o då har vi lovat att va där.. ska sova där till imorron..

tisdag 14 april 2009

Vilken underbar dag!





Idag har jag och flickorna haft det supermysigt!!
Först väntade jag på att Amandas läkare skulle ringa.. hade juh fått en telefontid där han skulle ringa mig mellan 8-8.30.. men det tiden kom och gick o ingenläkare hörde av sig.. Så kvart i tio ringde jag dit, och 10 minuter senare ringde läkaren. Men dom glutenproverna visade inget konstigt heller. Så det va juh skönt! Så han tror på småbarnsdiaree.. ja.. inget farligt..
Jag va iallafall sugen på o hitta på nått kul.. Det blev en runda till Tropikariet. Vi va juhaldrig med när Micke, Sebbe och Tilda åkte in.. Och jag har juh aldrig vatt där innan. Vi packade in oss i bilen vid kvart elva. Körde mot stan och tropikariet. Amanda va lite skeptisk när vi kom in och hon såg vad det va vi skulle kolla på! hehe :) Men sen lossnade det och hon tyckte det va superkul!!!

-Apa, jublade hon när vi kom in till aporna! hehe :)

Där va juh några apor som gick fritt, Amanda tyckte det va lite läskigt, men hon va ändå så nyfiken!! hehe :) Men Emelie blev lite rädd för aporna! hehe :) Hon hoppade till så fort dom rörde sig.. stackaren hehe :)


Töserna tittar på djuren Aporna va väldigt nyfikna

O nere i akvariet, gud va underbart! Där skulle jag kunna sitta hela dan!! Så avkopplande! Så mysig musik och det stora akvariet!!! Till och med barnen som va ganska så upp i varv blev väldigt lugna där nere!



Lemuerna har fått tillökning Hajen

Vi va väl där i ungefär 1½ timme, sen gick vi bort på McDonalds och åt lunch där! Amanda blev superglad! hehe :) Sen tog vi bilen och körde till väla en runda. Gick bara och kollade o önskade att jag hade en massa pengar! Hittade så mycke fint till barnen!!! Till mig med faktiskt.. men det blev ingenting...


HappyMeal på McDonald's

Sen körde vi hem och gick ut en långrunda med Chrispy! Jag hade juh nästan glömt honom, så han fick juh va hemma lite länge själv idag. Men det klarade han juh fint! Sen åt vi middag och sen blev Emelie lite trött så jag bestämde mig för att gå upp till Konsum o köpa blöjor.. hade tänkt göra det imorron förmiddag när Amanda e på dagis, men varför inte en kvällsprommenad i det härliga vädret! Så skönt det va!!! Sen hem och gjorde ordning töserna för natten. Och Amanda ringde pappa och skulle säga gonatt men hon sa inte så mycke.. jaja.. hon försökte iallfall.. hehe :) Sen hoppade dom i säng. Och nu sitter jag här o njuter av tysnaden! Tittar på NCIS, sådär bra.. hehe :)


Usch så här ensam ska jag sitta sen.. jag kommer bli så uttråkad! haha :) Aja, jag får skaffa mig en hobby! haha :)

Näe, ingen ska tro att jag inte undrar om jag verkligen gör rätt! Och ingen ska tro att jag inte mår dåligt av hela denna situationen! För det gör jag!!! Men jag vet att jag gör rätt... jag mår inte bra som vi har det... Och visst kommer jag sakna att "tillhöra" nån.. att ha en svärmor, och allt det där.. men jag hoppas verkligen att jag och mickes släkt inte blir ovänner.. det vill jag verkligen inte!! Tycker att det e en toppen familj! Och dom e helgalna allihop! hehe :) På en bra sätt alltså! Har alltid kul när vi träffas :) Och hoppas att vi kan fortsätta träffas fast det blir som det blir...

Jaja.. nu ska jag slänga mig i soffan.. Ny dag imorron! Ha det bra gott folk!

måndag 13 april 2009

Påsken




Ja då va påsken över!




I torsdags kom Sebbe o Tilda hit. Dom hade juh påsklov förra veckan så dom kunde komma lite tidigare.




I fredags så kom farmor, sussie och Tomas hit! Amanda blev lite blygis men det släppte ganska fort. Efter maten (varma mackor hehe ) så fick alla barnen varsett stort påskägg! Amanda fick stoooora ögon! hehe :) Emelie fick en jättefin tunika i sitt ägg! Och Amanda fick en jättefin sommarklännig och godis i sitt ägg! Dom stora barnen fick massor med godis! hehe :)




I lördags jobbade jag! Härliga gryn o tjäna in! hehe :) Jobbade mellan 11 och 18! Perfekta tider! hehe :) Micke o resten av ggänget åkte till HBG. Dom gick där o mös under dan. På kvällen blev det grillning när jag kom hem. Såååå gott! Blev grillad fläskfilé och potatis!!! *smaskens!*




I söndags jobbade jag oxå. Samma tider som lördan! Så helt perfekt! När jag kom hem så belv det en pizza till middag! Och sen blev det mys i soffan hela kvällen. Sebbe o Tilda åkte hem till sin mamma.




Och idag måndag så åkte farmor, faster o Tomas hem. Micke följde med dom upp. kommer hem på fredag igen! Så här hemma e det nu bara tjejer! Ja och chrispy såklart! hehe :) Tur jag har vakthund! haha :) Får väl se vad vi hittar på i veckan.. har juh tyvärr inte så mycke pengar o hitta på nått med.. menmen.. får väl hitta på billiga saker! hehe :) Aja.. det ordnar sig alltid. Barnen e juh nte så kräsna så det ordnar sig!! hehe :)




Näe nu ska jag börja förbereda lunchen så vi kan gå ut o mata ankorna sen...


Ha det gott folk!

onsdag 8 april 2009

Städedag!

Idag e det stora städdagen! Suck.. hatar o städa! Jag har putsat fönsterna här på nedervåningen.. kan inte vända dom där uppe så det får micke hjälpa mig med när han kommer hem... Får hoppas att vädret håller sig nu.. tanken va att micke skulle ta med barnen ut medans jag städade... Det e lite lättare att städa när inte dom e hemma.. Jaja får väl se.. annars får han gå upp när jag städa här nere och ner när jag ska städa där uppe.. Mickes mamma, syster o Tomas kommer ner på fredag så då kan här juh inte va 3 dm med sand på golvet! haha:) Amanda drar juh in sand hela tiden med sin cykel o så,... o nu när dte har vatt fint väder så har jag juh balkongdörren öppen så hon kan springa in o utså det e ganska grusigt här inne! haha :)

Aja.. det går juh o städa! haha :)
Näe nu ska jag göra en handlelista till Micke så han kan handla på vägen hem.. ha de gott folk!

tisdag 7 april 2009

Tisdag

Det ser ut att bli ännu en fin dag!

Igår va det superfint väder!! När vi kom hem från dagis så va va på framsidan,Amanda cyklde och Emelie satt i gåstolen! Skönt när barnen bara kan ha en tröja på sig!! Och jag satt i bara t tröja!! Så härligt! Sen åt vi lunch och barnen sov.
Efter luren så gick vi till maxi. Jag hade sett i deras blad att dom hade panelgardiner för 59 kr! I precis den gröna färgen som jag vill ha i köket i min nyalägenhet!!! Såvi traskade dit! Hittade gardinerna, och 2 stolsdynor, 4 tabletter(till bordet) ett grönt ljus och äggkoppar!!! Det ska bli riktigt fint i mitt nya kök!!! hehe :)
Sen gick vi hem igen.. och satte igång grillen! Grillade kotletter! Såååå gott!!! Mumsigt! :) Och hackelbackspotatis(ingen aning om det stavas så, men ni förstår nog vad jag menar) smarrigt värre! hehe :)

Vill gå o bada med tjejerna på badhuset.. men jag måste nog ha nån med mig! hehe :) Känns som om d e lite mycke att va där med 2 småttingar själv.. Får väl se hur det blir med det...
Annars vet jag inte vad vi ska hitta på idag... jag borde städa.. men har noll o ingen som helst lust till det... Blir det likafint väder idag som igår så får vi väl ta o va ute! Amanda älskar juh att va ute så det blir säkert poppis! Men jag kan inte ha henne i trädgården längre, hon kan juh öppna grinden nu och springer bort på lekplatsen.. hon får gärna vara där när jag e ute i trädgården för då kan jag se henne.. men vill inte att hon ska va där när jag e inne... Jaja.. snart ska jag hämta hem henne från dagis iallfall.. så får vi se vad som händer därefter! haha :) Se vilket humör damen e på! hehe:) Hon e juh verkligen i en trotsålder nu!!! SHIT säger jag bara!
-Kan hem (vilket ´betyder kan själv)
- älpa mig
e ord jag hör 250ggr/minut! När jag ska hjälpa henne så kan hon hem!! haha :) Och 2 sekunder senare kommer hon älpa mig! haha :) Och allt e näe!! Ja har hon nog glömt hur man säger!! haha :)Men sen e hon så supergo oxå,
-itta mammas kä (sitta mammas knä) så kryper hon upp i knäet o myser riktigt! Det e riktigt mysigt!
-ela mamma (kela mamma) då smälter man.. då spelar det ingen roll hur trotsig hon va innan! hehe :)

Näe nu måste jag klä mig så jag kommer iväg o hämtar hem min lilla tös!

måndag 6 april 2009

Tävling

Linda har en ny taävling på sina fina kläder! Självlart tycker jag att ni ska kolla in där!!
http://alskadehjartegryn.blogspot.com/

söndag 5 april 2009

Söndag!

Det va denna helgen...
Idag åkte jag o töserna hem till Madde. Hennes tös har vattenkopper, o jag skulle gärna vilja att töserna får det nu när jag ändå går hemma... Bättre det än att man ska gå hemma så länge sen från jobb... Så jag håller tummarna att dom får det nu... det kan juh ta lite tid innan det syns.. Sen åkte vi hem till mamma en runda.. vi skulle bara dit o hälsa på o kolla på deras trätrallor som Connt och Roger lagt.. men det blev att vi stannade ett bra tag! haha :) Vi lockade ut Sandra oxå! Så hon färgade och nopprade ögonbrynen på mig o mamma! Hon e superduktig på det.. o jag e pissdalig på det.. haha :) Jag gör det aldrig.. vilket jag oxå fick kommenterat av Sandra hehe :) Jag kan inte göra det... mina ögon bara rinner så jag ser ingenting! haha :)
Mats kom en runda, och Amanda utbrister "Ebbas pappa!!" och sen kom Josephina och Ebba oxå en runda! Amanda blev så glad! Hon e såååå glad för Ebba. Julia och Magnus kom oxå en runda! Det va en massa folk där hela dan! haha :) Stackars mamma som försökte packa hela tiden! Dom åker till Funäsdalen i nästa vecka.. Och sen ska dom åka till Kanarieöarna i 26 dagar!!!! Jag vill oxå åka utomlands!!!!!!! JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!
Men det lär juh ligga låååångt fram i framtiden... Men men...

Näe nu e det tv som gäller innan sängen kallar..

lördag 4 april 2009

Vilken dag det e idag!! Så strålande fint väder!! Jag råkade säga till Amanda att vi skulle ut o cykla sen.. Men sen finns juh inte i hennes värld! haha :) Hon skulle ut NU! Klockan va bara halv nio!! haha :) Så kvart i nio va vi ute! haha :) Vi hade lite skalkar från bröd kvar så vi tog med dom och gav ankorna lite frukost! hehe :) Typiskt nog när vi va där så va där bara 1 anka!! Där brukar va hur många som helst!! Men vi har sällan bröd med oss.. och så denna gången när vi hade bröd med oss så va där bara 1!! Men Amanda cyklade!! Fram och tillbaka! Hon tyckte det va superkul! Men hon orkade inte riktigt cykla hela vägen hem oxå. Tyur cykeln e lätt så man kan bära! haha :) Sen lekte vi lite ute i sandlådan. O sen gick vi in en runda.. åt lunch och nu vilar töserna! Det blir väl till att gå ut en runda sen igen!! Man kanjuh inte sitta inne i detta fina vädret!!

Ha det gott :)

fredag 3 april 2009

Underbara fredag!

Vilket väder det har varit idag!!! Så skönt!! Äntligen e våren här! Hoppas den e här för o stanna bara!! hehe :) Man vet juh faktiskt inte det riktigt ännu...
Idag åkte vi till min pappa en runda.. vi e inte där så ofta.. sen körde vi inom mamma oxå på vägen hem..
Och sen körde vi hem och satte igång grillen!!! Årets första grillning! Jag hde en flintastek i frysen sen i sommras! haha :) Och det smakade guddomligt!!! När töserna har lagt sig så ska jag grilla banan med choklad i.. och äta glass till det!! *smaksens* Sen blir dte väl "så ska det låta" ikväll! Det brukar va så kul! Har inte sett det denna säsongen eftersom jag sett Let's dance!
Ja det va denna dagen det... Imorron e det lördag.. fråga mig inte vad som händer! För jag har ingen aning! Skönt faktiskt! :)

Ha det gott folk!

onsdag 1 april 2009

Vilken helvetes dag!!



Idag kan jag väl lugnt säga att det va en skitdag... allt jag gjort har bara gått i sönder eller så har jag tappet eller gått fel...


Dagen började OK. Amanda skulle ha påskfest på dagis så jag skulle klä henne som påskkärring.. men hon ville att Emelie skulle klä ut sig först så det va bara att måla och sätta på henne en klut oxå! haha :) Sen bort med henne på dagis.. sen har Emelie inte alls haft en bra dag.. har vatt kinkig... tror det e fler tänder på G.. o så e hon juh lite förkyld så det e juh mycke som spökar för henne... stackaren.. men det ledde till att jag inte kom igång med o baka och städa som jag skulle.. Jag började baka.. insåg att det chokladet jag skulle ha va uppätit.. suck.. iallfall så tänkte jag att jag skulle göra en vanlig kladdakaka.. men då va det bara lite lite kakao kvar. så den blev väldigt ljus.. så jag hällde i Obay! haha:) Men den kakan lyckades jag brännna... Sen hämtade jag hem Amanda o hon ville bara ha välling till lunch... o när jag ska ta ner hennes välling burk.. så får jag med Emelie's vällingburk.. som öppnar sig och ALL vällingen ner på golvet!!! (som jag nästan precis innan hade dammsugit) Just då så skulle jag bara kunna sätta mig ner o gråta.. Ger Amanda vällingen.. o lägger henne i min säng för o vila.. då vaknar Emelie.. o e på ett sjutusans humör!! Tusen gånger värre än på förmiddan.. jaha... Tillslut ringer jag mamma o ber henne komma o gå ut med barnen så jag kunde städa.. skulle juh ha smyckesparty på kvällen.. Tack o lov kunde mamma komma!!


MEN det slutar inte här.. Peter ringer och säger att Johanna inte kunde komma på kvällen.. hennes dotter hade börjat kräka.. bara det att hon skulle köra Sofie o hennes mamma hit.. tyckte lite synd om dom(självklart kunde juh inte du hjälpa att Julia blev sjuk, hoppas du inte missförstår mig syrran hihi :) ) så jag ringer Mona o frågar om jag kunde låna hennes bil! YES säger hon.. men så inser jag att tiden e knapp.. så Mona och min mamma kör till HBG o hämta hit dom!!! TACK mona!! min ängel!!! O under hela dagen har jag haft väldigt ont i mitt högeröra.. det blir bara värre o värre.. o tillslut hör jag typ ingenting på det örat.. suck.. Så när partyt va över så körde Mona mig till akuten.. Mamma, Sofie o hennes mamma stannade o passade barnen (Micke hade kört iväg..).. Tack ännu en gång Mona! Det visade sig vara örongångsinflammation! Jaha.. så det blev nån salva som svider fruktansvärt mycke och så fick jag voltaren som inte hjälper ett dugg!! Detta blir ingen rolig natt... Aja man får se det positivt.. jag hör juh inget på det örat så ligger jag på det andra så slipper jag höra en massa andra ljud på nätterna....




Jaja.. det va allt det trista idag.. men det hände en del kul oxå!!


Jag va och klippte mig!! Blev supernöjd!!! Det e en kille som har en salong uppe på Villan han tar 160 för klippning! Skitduktig e han!! Har gått där nu ett par gånger o blir såååå nöjd!! Har beställt klippning och slingning(heter det så) i början av maj där.. det kostar 450 kr!! Skit bra!! hehe :)


O på partyt köpte jag 2 halsband och ett armband! Jag har aldrig armband typ! Men vaddå då! Man får väl lära sig! haha :) DEt va superfint!!!




Imorron ska jag hem till mamma.. Amanda och Ebba ska få leka! Amanda följde med mamma hem idag... Hon blev så glad när hon fick följa med dit! hehe :)




Ja det va denna dan det.. hoppas att morrondagen blir något bättre!! hehe :)


Ha det gott folk!!