söndag 31 maj 2009

Flyttat

Fyfan va det e tråkigt att flytta!!!!!!
Jag o Micke flyttade en hel del i fredags... mamma hade barnen så körde jag o micke som galningar... Han bor på 3e våningen... det e för låååångt upp när man ska springa med en massa saker... Sista runda vi körde så skulle vi packa in en tv bänk.. o där e det lösa hyllor i den.. tänkte in jag på.. så vi vände den.. o gissa vart den hyllan hamnade???? Rakt över mina tår!!! Jag trode fan jag hade brutit varenda tå på den foten!!! Dom svullnade ett tag men gick tillbaka sen.. så det e nog ingen fara... hehe :)

I lördags så kom Conny, Rogge och Tomas hit o hjälpte till med det sista.. vi höll väl på i 2½ timme sen va det klart! Jag bjöd på smörgåstårta! Mums! Sen körde dom hem.. mamma åkte oxå med då så då blev jag hel plötsligt ensam! hehe :) Men när Micke slutat jobbet så kom han oxå, så åt vi det sista va smörgstårtan och sen gick vi upp till honom o satte ihop hans säng.. sen hem o slängde töserna i sängen.. så dom kom i säng i rätt tid för en gångsskull!!!
När dom somnat så satte jag mig i soffan o bara fanns till! Såååå skönt det va! Kollade lite på Reine o Mimmi i fjällen. Sen va det drömkåken efter det. La mig i sängen vid 23 tiden o kollade vidare på drömkåken där.. sen sov jag sååå gott så!! :)

Vi sov länge idag. Klockan va nästan halv nio innan vi gick upp! Vilket underbart väder!! Synd bara att jag har 1000 saker att göra här inne... Vi va nere i den gamla lägenheten o samlade ihop småsaker som blivit kvar... men nu ska den va helt tom iallfall.. ska försöka städa ur där imorron.. men vi har juh den till den sista juli.. så det e inte lönt att göra nån storstädning nu.. men ta det värsta iallfall... sen så får jag ta grovstädningen senare i sommar...
Nu sover barnen, när dom vaknat ska vi köra o handla.. så man får hem litta mat... det kan behövas.. hehe :)

Näe nu ska jag passa på o packa upp lite när dom vilar.. ha det bra alla!!

onsdag 27 maj 2009

Dax för uppdatering...

Jag hinner inte med o sitta här så mycke... det e mycke med flytten nu... Hela veckan har jag packat o flyttat en massa. Nästan allt e flyttat nu!! Det e bara min säng, kläder o barnens säng o kläder kvar... ja det e säkert en massa små saker oxå...

Mamma kom igår. Vi åkte upp till lägenheten efter att barnen lagt sig. Plockade upp lite saker. Va hemma vid 22 tiden. Vi satt uppe till klockan av över 24. Sen vaknade Emelie 6 gånger inatt!!! O Amanda 1 gång... Gissa om jag va trött imorse!!! Men men... När en liten Amanda kommer tassande in till en o vill mysa så kan man juh inte stå emot!! Hon e juh såååå go!
Amanda va på dagis som vanligt. Medans hon va där plockade vi ihop dom flesta av barnens saker o packade bilen. Jag körde upp med det till lägenheten. Vi packade bilen igen o så hämtade vi Amanda, körde upp med det till lägenheten. Sen körde vi till Sibylla o åt.. japp idag igen.. suck.. Amanda fick en funbox. Där i la såpbubblor!!! Va juh bara tvungen o visa hur man gjorde! Så vi satt ute på gräset ett tag o blåste. Amanda tyckte det va superkul!!!! Sen upp till lägenheten igen.. Packade upp en massa! Amanda o Emelie lekte jättefint i sitt rum. Vi fick en massa saker gjorda idag!! Kändes riktigt skönt!! Emelie sov tillomed 2 timmar där uppe!!
Peter kom med lite mer saker.. hehe :) O vi fikade sen skulle vi köra hem.. då blev det väldigt hastigt bestämt att Amanda skulle sova hos mormor o Peter.. hehe :)

Oh såg ni Greys ikväll? Shit... så snyftigt!!! Jag klarar inte sånt längre... Jag har ALDRIG suttit o bölat till TV innan... men sen jag fick barnen så bölar jag för minsta lilla på TV... hmm..

Jag hoppas att Emelie sover lite bättre inatt.. hehe :) Sen får vi ta tag i det sista...

Ja näe.. nu ska jag nig slänga mig i sängen... e ganska trött o sleten...
Ha det bra gott folk!

söndag 24 maj 2009

Helgen

Ja då va dte söndag... Idag ska jag jobba... 11- 18. Jobbade igår med en runda! Rätt skönt att komma iväg lite.. men precis innan jag ska gå så e det lite småjobbigt.. haha :) Man e juh så bortskämd med att va hemma... Men men.. jobbar idag sen e det 2 veckor till nästa gång.. o då ska jag till Bakken med 3 boende!!

I fredags åkte jag med Micke till Höganäs. Amanda åkte med Micke o hämtade Sebbe o Tilda sen körde dom hem. Jag gick till Madde som fyllt år! Hon hade lite kalas.. o eftersom jag inte gattat verken Sofia eller Josefin heller så passade jag på då... Det va trevligt med kalas... Men eftersom jag skulle åka buss hem så kunde jag inte stanna så länge... Jag o Emelie åkte bussen hem! Emelie tyckte dte va toppen att åka buss!

Usch nu kom de en väldigt konstig doft här... dax för blöjbyte....

torsdag 21 maj 2009

Oj vad dagarna har sprungit iväg här... Har haft fullt upp så jag ha rinte hunnit skriva här...

I tisdags fick jag nycklarna till min lägenhet. Och då började jag o flytta lite lådor o så.. nu har jag flyttat dit mina köksmöbler, min soffa... och lite av barnens leksaker som dom inte läker med så mycke...
Mamma passar Amanda o Emelie sen igår, så jag hinner med lite...
Igår skulle micke köra o köpa en säng som han sett på blocket. Jag följde med honom. Dom hade ett superfint vitrinskåp som dom oxå skulle sälja! Jag blev eld o lågor!! Micke köpte det till mig!!! 100 kr kostade det! haha :) Japp jag har skrivit rätt! Har inte missat en nolla!!! Det va verkligen supersupersuper fint!!! Såååå nöjd!!!

Idag har vi vatt iväg hela dan.. började med att vi slängde upp lite saker i min lägenhet, sen körde vi till HBG, köpte cykel till mig på Maxi!!!! Senin på biltema och köpte en cykelvagn som töserna kan åka i, köpte även hjälm till Emelie (Amanda har en sen innan) köpte en cykelkorg och lås oxå... Sen körde vi till Ikea. Käkade lite lunch där.. köttbullar! haha :) Kollade lite... hittade ett soffbord jag ska köpa där sen... Sen körde vi en runda till Framtid o kollade.. hittade inget där... vidare hem till Conny o Sofie! Där samlade vi ihop en massa massa möbler! haha :) Tömde hela deras förråd! hehe :) Perfekt både för mig o dom! Tack så jättemycke!!!!
Sen körde vi hem och fick in allt i min lägenhet o sen ut till Skälderviken och lämnade bilen... vi hade lånat Mekonomen bilen...

Nu slappar vi bara.. vi ska faktiskt på bio idag igen! haha :) Vi ska se på Män som hatar kvinnor. Får väl hoppas att den e så bra som alla säger!

Förresten Grattis till Madde och Marre som fyller år idag!!!!! Hoppas ni båda haft/får en superdag!!! Kramar till er!!!


Näe nu ska jag fortsätta och röja här lite innan vi ska gå.. ha det så bra!

lördag 16 maj 2009

Uppdatering om gårdagen!!

Jag lämnade töserna till min mamma o va väl hemma vid halv fyra... När jag kom hem så började jag släpa ut alla packade lådor ut i garaget... det tar så mycke plats här inne... skönt o bli av med dom faktiskt! :) Sen satte jag mig o slappa.. vid halv sex gjorde jag ig i ordning och sen hämtade jag Micke från jobb.. han tog en snabb dusch sen begav vi oss till HBG.

Vi hämtade ut biobiljetterna först och sen gick vi ner till Österns pärla (kinaresurang). Dom hadet ett erbjudanade med: Pekingsoppa, 4 smårätter och glass med friterad banan för 139kr. Så vi slog till på det.. och redan när jag ätit pekingsoppan så va jag mätt! haha :) Men jag fick då ner 3 av 4 rätter! haha :) Gillar inte jätteräkorna ändå... Men glassen fick vi hoppa över.. vi va sååå mätta!!!!

Sen gick vi upp till filmstaden på söder. Köpte popcorn (man e juh aldrig för mätt för det!) och en dricka, och sen gick vi in o satte oss. Såklart så kommer alltid folk som ska in innanför en i sista sekund.. fattar inte varför man inte kan komma i tid till bio!!! Men men..
Ja just det har inte skrivit det, men vi såg iallfall Änglar och demoner! hehe :) En timme in i filmen så slutade den helt plötsligt o det blev ljust i salen.. suck.. det va juh så spännannde precis då oxå!! Men dom fick igång den igen efter 10 minuter eller nått...
23.40 slutade den! Och den va verkligen super duper bra!!!! Det e juh lite samma tema som DaVinci koden! Så gillade man den så kommer man gilla denna!

Sen hem o bums i säng.. en annan e juh inte van att va uppe så länge! hahahaha :) O sen vaknade jag halv åtta... skulle köra micke trill jobb eftersom jag behöver bilen sen.. ska köra till Cia på kalas... Men här e så tomt nu när man inte har sina töser här! Pratade med mamma innan och det hade iallafall gått jättebra! Det va juh första gången Emelie sov borta själv så man va juh lite nervös... Men men.. hon hade sovit hela natten.. utan några problem! Inte som Amanda när hon sov hos mormor första gången.. då hade hon fått sitta uppe med henne halva natten o kört henne i vagnen! haha :)

Näe nu ska jag göra ve mig o sen köra till Höganäs! O sen blir det vidare mot HBG!
Ha en bra dag!

fredag 15 maj 2009

Ja, igår em kom ÄNTLIGEN min lön!!! Eller iallfall en del av den... Jag fick 1800 för 30 timmar med OB.. hmmm d skulle ge mig en timlön på 60kr!!! Tjoflax va??!! Nått måste ha blivit fel.. men men.. jag får ta tag i det på måndag! Nu orkar jag inte.. jag e bara glad att jag har pengar till matoch blöjor nu iallfall!!! :)

Idag har jag lämnat töserna till min mamma! Jag och Micke ska ut o äta och gå på bio. Jodå ni läste rätt!! :) Vi e faktiskt väldigt bra vänner! Men inget mer än så!! Vi skulle juh haft bröllopsdag på söndag o vi tänkte att då hittar vi på nått fast det e som det e... så vi ska faktiskt gå på Kina i HBG och sen gå o se på Änglar o Demoner.

På tisdag får jag nycklarna till min lägenhet!!! Då ska jag börja köra lite lådor o så dit! O börja ställa upp lite i köket o så!!
Micke får sina nycklar den 29e så han får vänta med o flytta dit sina saker.. men men.. han ska ta ledigt den dan så ska vi köra med hans saker.. han har juh ingen som hjälper honom... Men han hjälper juh mig så då hjälper jag honom!! :)

Det ska bli skönt när flyttarna är över...

Näe nu ska jag ta och göra ve mig så jag kan hämta Micke klockan 18 så vi hinner äta innan filmer börjar 21!! HA det bra gott folk!

torsdag 14 maj 2009

När ska denna jävla lönen komma????? Näe jag har fortfarande inte fått den.. och nu börjar det bli riktig kris!!! Det står minus på kontot... Jag orkar inte mer nu... jag e helt jävla slut... Jag e så trött i huvudet, jag har ont i huvidet.. jag orkar inte göra nått, för att min energi går åt till att få tag på folk pålöne eller på min chef eller nån som kan hjälpa mig.. men alla bara skyller ifrån sig... Ingenstans kan man få svar... Ringde banken för o höra om dom kan se om där e pengar på väg in.. men näe ingenting kan dom se... men hon sa oxå att det inte e alltid dom kan se så det betyder inte att där inte är pengar på väg...

Jag har pratat med facket... har vatt i kontakt med dom innan om detta oxå. Men dom menar att det oftast tar längre tid för dom att utreda.. men dom skrev upp det o nu när jag ringde igen blev dom väldigt arga och skulle genast försöka få tag på min löneassistent. Iallfall nån som kan hjälpa mig...

Jag vill bara ha mina pengar... det kan fan inte va för mycke begärt!!! Det e MINA pengar som jag tjänat ihop...

onsdag 13 maj 2009

Oj tiden går fort o jag har inte hunnit o va här o skriva... Får göra en liten uppdatering nu!

Ja jag har fortfarande inte fått nån lön iallfall... Nu står det minus på kontot så det får gärna komma in pengar NU!! Jävla skít kommun säger jag bara! Men hon har juh sagt att hon har skickat iväg det men så tar det ett par bankdagar innan dom kommer tydligen... Jag skrev ett mail till löne i måndags o frågade när hon trode att jag ahde pengarna, då svarade hon att dom skulle komma inom några dagar, och sen skrev hon en kommentar som gjorde mig så fruktansvärt arg. Hon skrev "Inga fler utbetalningar pga försent inkommen T3a kommer att förekomma" Jag blev så arg för det lät juh som om det va jag som lämnade in den för sent!!!! Det va juh inte jag som gjorde fel!!!! Hon kunde juh bara ha struntat i o skriva det.. men näe, måste bara göra mig så irriterad... Jag vet det e dumt av mig o gå o bli irriterad, men just nu så blir det så.. ja.. strunt samma.. Hoppas bara att pengarna kommer SNART!!!

Måste berätta om Amanda. Hon e helt otroig den tjejen! Imåndags så va vi på ovanvåningen och packade. Amanda och Emelie lekte på Sebbe o Tildas rum. Jag va inom o kollade så att det inte va en massa små saker på golvet som Emelie kunde ta... MEN när jag va ute i hallen (på ovanvåningen såklart då) såkom Amanda ut o sa "Mimmi munnen" och jag sa jaja.. för hon brukar juh vilja eka ut min och allt på allt o alla nu.. men hon gav sig inte utan sa till mig att Titta Mimmi munnen.. så jag följde med henne in på rummet o kollade i Emelie's mun..o jodå.. då hade hon en legobit i munnen!!!! Jag fick ut den och sen satt jag bara o skakde med Emelie o knäet o Amanda i andra. Shit... alla tankar på vad som kunde ha hänt kom... Alla tänk om kom då... sen tog jag tjejerna o gick ner... tog resten sen när dom sov... Amanda e verkligen en så go storasyster!!! Världens bästa!!! Tar så bra hand om Emelie!!

Igår va vi hos Johanna en runda. Vi åkte till stan och fikade! Jättemysigt!!! Amanda tyckte det va jättekul o leka med Julia! :)
Amanda fikar på scones


Julia fikade oxå på scones!
På kvällen igår kollade vi på melodifetivalen.. semifinalen! Verkligen kasst ljud när Malena sjöng! Men annars gillar jag den låten! Men jag tror juh ändå inte att det kommer gå så bra i finalen... Tyvärr så e det juh så att många länder röstar på varandra... jaja...får väl se på lördag...

Idag har jag vatt på tvecklingssamtal på Amandas dagis.. det gick jättebra! Amanda e fortfarande väldigt tillbakadragen på dagis. O blir väldigt blyg när det kommer nån ny personal o så. Men det va inga som helst problem med henne. Hon lekte fint med dom andra barnen. Så det va jätteskönt o få höra!

Senare idag ska jag o tjejerna åka till Höganäs! Mamma o Peter kommer hem från Kanarieöarna idag!!! Dom har vatt borta i 4 veckor nu! O precis innan dess så va dom borta 1 vecka i norrland! Så dom har vatt borta ÄLDIGT länge nu!!! hehe :) Så idag ska vi lämna hem Chrispy igen! Han e absolut inga problem, han e så go! MEn jag har så jäkla mycke o göra nu... Mamma har lovat att hjälpa mig o ta barnen så jag kan packa ifred...

Jaja.. näe nu ska jag ta o packa medans Emelie sover.. Ha det så bra!

fredag 8 maj 2009

Dagen

Usch.. denna dan började inte bra... jag vaknade halv sex o hade ont i huvudet o ont i magen... så jäkla mycke skit nu med min lön... suck... blir så trött...
Jag gick iallfall med Amanda på dagis. O precis nr jag kom hem så ringde min mobil. Hann inte svara men på min Eurovoice hörde jag att det va samordnaren från mitt jobb... ringde upp henne snabbt igen! Och då hade min chef pratat med min lönehandläggare o om jag kom in o skrev på ett papper så skulle jag tydligen få mina pengar inom dom närmaste dagarana! Så gissa om jag mer eller mindre sprang dit. Skrev på papperna, o sen ner till stadshuset o gav dom papperna.. men jag fick juh inte själv prata med lönehandläggaren.. men men.. jag hoppas verkligen att papperna kom till henne idag o att hon ser till att jag får mina pengar!!!!

Jag skickade ett inte så snällt mail till henne imorse oxå... oops. hehe :) Jag skrev att om hon inte skikar ut mina pengar så skickar jag dom räkningarna jag inte har kunnat betala + att jag förväntar mig att det står ett pakeg blöjor här hemme senast måndag. Jag överdrev väl en del oxå, men skitsamma! Det e MINA pengar!!! Jag tjänar ihop dom precis som hon gör! Jag ger mig tusan på att hon fick sin lön i tid... suck...

Jaja.. dte ser juh ut att ordna sig iallfall... men men.. jag har juh inte pengarna ännu... så helt säker ska man väl inte va...

Sen ringde dom från Ä holms hem.Nästa som flyttar in här flyttar in den 1a augusti... suck... det betyder 2 månader med dubbelhyror... suck.. tur jag fick bra med pengar på skatten...

jaja.. näe nu ska jag hoppa i säng! Ha en bra natt!

Tävling!!

Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma
om 2 paket nappar från Namnnappen.se
Var med och tävla HÄR du med!"
Jag kan verkligen inte med min lönehandläggare! Hon bara totalvägrar att betala ut min lön!! DEt e för fan min RÄTTIGHET!!! DEt e min lön som jag går o tjänar ihop! Då har jag väl rätt att få ut den oxå???
Varenda jävla dag har jag kämpat med min chef, samordnare och löneutbetalare för att få min förbannade marslön!!! Jag va juh tvungen att gå ner i dagar hos FK eftersom jag började jobba. Så där fick jag inte speciellt mycke pengar! Och så ska den kossan jävlas med mig nu oxå.
Jag har ständingt ont i magen och ont i huvudet nu. Jag kan inte sova för jag fattar inte hur denna månaden ska gå ihop! Jag har fan 2 små barn som behöver mat och blöjor! Men hon bara totalvägrar! Jävla idiot! Jag skrev ett mail till henne nu på morronen o det va inte speciellt snällt. Men jag skiter i det.. Jag orkar inte va snäll mot allt o alla längre.

Jag orkar inte ta mer skit nu!

torsdag 7 maj 2009

Jag blir så trött

Jag har försökt att få min lön nu sen den 27e april.... har jag fått den näe... suck.. jag blir så fruktansvärt trött!!! Varje dag så skyller dom ifrån sig helajäkla tiden!!! Min chef o samordnare har sagt att det e dom som har gjort fel från början, menlöne vägrar att betala ut min lön för hon har ingen utbetalningsdag nu.. näe men vafan ska jag göra med mina räkningar då???? Snart skickar jag dit mina räkningar så får hon fan betala dom!

Jag orkar verkligen med mer skit nu!!! Jag har noll i ork.. jag måste verkligen packa om 3 veckor går flytten o jag har packat max 5 lådor!!! Jag har bara ingen som helst ork.. Känns som om allt bara måste strula hela jävla tiden...

På onsdag kommer mamma hem igen. Ska bli skönt att Chrispy får åka hem igen. Han e inga större problem så, men det e ändp ett moment extra, o som sagt jag har ingen som helst ork till extra saker...

Jaja.. näe nu ska jag försöka ta en liten vila i soffan... sen ska jag ta mig i kragen o packa lite...
Ha det

måndag 4 maj 2009

Måndag igen

Dagarna bara springer iväg.. En ny vecka en påbörjad!

Idag började Amanda dagis igen, efter 2½ veckas frånvaro pga vattenkoppor! Hon va lite tveksam när vi kom till dagis, men samtidigt tyckte hon nog det va kul.. skönt att vardagen blir normal igen!!

Efter Amandas dagis ska vi åka till min pappa! O efter det blir det en runda hem till brossan! E juh verkligen inte hemma hos Conny o Sofie så ofta så det ska bli kul!!

Idag har jag oxå äntligen fått tag på min chef!! Hon lovade att min lön skulle betalas ut så snart sommöjligt!! Tack tack! Av nån anledning hade listorna hamnat bland dom kopierade papperna.. jaja... jag struntar egentoigen i vad som blivit fel bara jag får mina pengar! hehe :)

På onsdag e det bara 1 vecka kvar till mamma kommer hem från Kanarieöarna!!! Då har dom vatt borta i 4 veckor!! Plus att dom va 1 vecka uppe i Funäsdalen!! Så nästan 5 veckor har dom vatt borta nu!!! Jag har deras hund här. Det e egentligen inga problem, bara det att man inte e van att behöva gå ut ett par gånger om dan o kissa honom.. menmen.. det e juh skönt oxå... Men men.. det e juh lite mycke nu.. måste packa oxå! O på onsdag klockna 13 ska jag ha förbesikninig på lägenheten.. O 4 veckor är det flytt!!! Det känns så overkligt!

Jaja.. näe nu ska jag ta och göra nån nytta.. Snart häma hem Mandisen igen! O sen har jag en massa att göra! hehe:)

HA det så bra!

lördag 2 maj 2009

Lördag hela dan

Idag har jag haft visning på lägenheten.. vet inte hur intresserade dom va av den.. men men.. det kommer 2 till imorron.. sen spelar det juh ingen roll vem som kommer först o kollar påden.. för det e juh dom som har mest poäng som får den ändå.. så får väl se vem som får den...¨


Vi har inte gjort så mycke idag.. mest slappat..När Micke kom från jobb gick vi ner till stan och handlade lite... sen hem o åt mat... Emelie fick äta själv idag! Det va en rolig syn! Först blev hon jättesnopen och visste knappt vad hon skulle göra... Men sen åt hon som bara den! Men hon blev väldigt väldigt kladdig... Så efter maten blev det badet!!!


O nu e det snart dax för dom att sova! Och det blir tv för min del! Forest Gump!

fredag 1 maj 2009

1maj!

Shit vad tiden går fort! Emelie blir snart 10 månader!!! Kan inte fatta det!

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. men men.. det va visst mitt fel det oxå.. suck.. spelar juh ingen roll vad man gör för det blir juh fel ändå... Skönt ska dte bli när vi inte bor ihop längre.. slipper vi gå varandra på nerverna... Jag trodde juh att vi skulle åka allihop till bålet i Lerberget. För så lät det innan om dagarna och även igår eftermiddag.. men sen helt plötsligt så blev det inte så.. och dte blev väldigt sura miner.. jahaja.. Jag packade in barnen i bilen o körde iallfall.. Amanda hade juh pratat om elden hela dan! Så hon ville juh dit. Och M gjorde juh klart för mig att han inte skulle ha några barn hemma.. jajja.. strunt samma! Jag tycker det e miysigt att ha dom med mig iallfall.. så det gjorde inget... Vi va i Lerberget vid 20 tiden. Vi parkerade precis vid Bertas kiosk. Och där tog vi såklart en glass! *smaskens* Sen gick vi bort moit campingen där bålet va! Träffade Louise, Daniel och deras töser Frida och Freja! Så himla goa! Vi stod o pratade o hade så mysigt! Vid halv tio körde vi hem. Körde inom mamma, och då insåg jag att deras badrum va klart.. synd jag inte visste det innan för då hade jag tatt med saker och Chrispy så hade jag stannat där.. men men.. vi körde hem iallfall.. o kom hem vid 22 tiden.. La barnen och sen somnade jag med!

Emelie va vaken ett par gånger inatt med... vill att det ska vända snart så hon sover hela natten.. fast inatt så kände jag mig inte så trött ändå... man börjar väl vänja sig vid att springa upp! haha :) Jag har juh vatt bortskämd med att Emelie har sovit innan på nätterna.. Men men.. som sagt man vänjer sig vid detta med!

Igår ringde en som ska komma och kolla på lägeheten. Dom kommer från Stockholm. Tjhopp... här e det till o flytta långt! hehe :) Dom kommer iallfall på söndag och kolla på den. Får väl se vad dom tycker... men sen vet man juh ändå inte som dom e först på den.. dom skickar juh ut visningar till 3 personer.. Vi hopppas juh på att bli av med den till den 1e juni.. men det blir väl antagligen inte så.. men men.. hoppas kan man juh.. hade vatt skönt o slippa dubbelhyra hela sommaren...

Idag har vi vatt på familia en runda.. Gick på skopunkten o köpte sandaler till oss alla.. hehe :) Eller ja.. Emelie fick va utan! haha :) Men Micke, Amanda och jag fick varsett par nya iallfall...

Nästa vecka blir nog ganska lugn.. tänkte åka in till pappa nån dag o hälsa på.. får se när det blir bara... Han vill så gärna att man ska komma in o hälsa på.. Sen ska jag fortsätta o försöka få tag på min chef... Jag har juh fortfarande inte fått min lön! Suck blir så arg! Fick tag på henne i onsdags.. o då lovade hon att ringa upp igen.. men hon ringde aldrig.. suck.. o sen försökte jag ringa henne men då va hon juh inte där såklart... Jag blir sååååå jäkla irriterad. Lönekontoret skyller på min chef o hon skyller på lönekontoret.. jaha.. jag skiter i var o vem som har gjort fel jag vill bara ha min lön!!!!!!

Men men.. det va allt för idag.. nu ska jag ta o städa lite... kommer dte folk på söndag så får här väl se någerlunda ut! haha :) Jag har juh börjat packa så här ser juh för jäkligt ut.. men men..