torsdag 26 november 2009

Då e snart denna veckan oxå slut! Dagarna bara springer förbi!

Veckan har vatt ganska lugn.. i tisdag va jag o töserna hos mamma och gjorde julköttbullarna! Camilla och Jonathan kom en runda på förmiddagen. Amanda blev jätteglad när hon såg Jonthan! Dom es inte så ofta men Amanda e så glad för honom! Gulligt! :) Hon lekte och kramades med honom :)
När dom sen hade åkte så satte vi igång med o rulla köttbullar! :) Det blev en del! Men det e rätt kul faktiskt! När vi va klara så åt vi lite pannbiffar med sås o potatis! :) O sen körde vi hem.
Jag mådde inte så bra heller.. hade nog feber o ville bara hem o sova!

I onsdags mådde jag något bättre... lämnade barnen på dagis och sen gick jag hem och började med julstädning och tvätta julgardinerna! Och sen va det dax för jobbet! :)
Jag och Kristina som jobbade! Vi har verkligen superkul! Jag kommer sakna henne när jag får sluta.. jag kommer sakna dom alla i o för sig...

ja och idag kom mamma o hämtade mig från jobb.. vi körde till MAXI och köpte lite ljusstakar och lite annat smått o gott! Körde till ÖoB oxå! o sen hem o fixade klart alla gardiner och ljuststakar. Mamma följde med o hämtade barnen på dagis kvart i två! Bra att hon vatt där om det skulle va att hon behöver hämta dom nångång...

Ja.. annars händer dte inte så mycke! Jag längtar till tisdag o jag hoppas med allt jag har att det blir fint väder! :)
Annars så har jag bestämt att inte lägga ner energi på det här med mig jobb mer.. det finns inte mer jag kan göra o jag har juh iallfall en inkomst fram till siste april. Sen får jag ta det som det kommer! :) Nu vill jag bara lägga ner energi på mig och mina barn! O nu e det snart jul och det ska bli underbart att fira jul med mina töser! Jag vet att jag kommer skämma bort dom med en massa massa julklappar! :) O det e dom värda! Dom e världens bästa töser!
Amanda e väldens goaste! Hon kom hem från dagis i måndags o då hade jag städat o gjort fint på deras rum. Och Amanda gick in o tittade sig omkring o sa ooo så fint! haha :) O idag när hon kom hem o hon hade fått nya gardiner o en stjärna i fönstret så tyckte hon det va så fint! Hon lägger verkligen märke till allt nytt!
Emelie hon e väldens goigaste! Hon kan krypa upp i knäet o bara sitta o mysa! Hon tycker om att kramas o pussas! Dom är helsyskon men ändå sååå olika!

Näe nu ska jag titta på Harry Potter o sen ska jag sova! Ha det så bra gott folk!

måndag 23 november 2009

Ja då va det måndag igen..
Fick veta i lördags att jag INTE får tillbaka min tjänst... jag hade juh sökt tillbaka den.. men nej nej.. inte till mig... istället fick jag ett vik på 85% inom hemvården! Det vill jag verkligen INTE ha! Men va fan ska jag göra?!?! Jag vill inte gå ner till 85% jag vill inte ha ett vik och jag vill inte jobba inom hemvården! Det här jobbet är perfekt för mig eller hur?!?!? Jag kommer stortrivas!! O dessutom är det mellan 4e januari till 30 april.. känns knappt lönt.. menmen.. jag vet iallfall att jag har nån inkomst till siste april.. suck..
Men men.. jag e så trött på detta elände nu.. jag orkar inte ens bli arg eller lessen mer.. jag har bestämt mig för att lägga ner min energi på barnen istället! Det e inte lönt att lägga ner en massa energi på saker o ting som jag ändå inte kan påverka...

Annars har jag jobbat i helgen.. jag e förkyld.. har ont i huvudet o halsen men jag har vatt borta så mycke nu så nu tyckte jag att jag minsann fick gå ändå! Jag hade ingen feber o känner mig ijnte sjuk så.. mest trött bara.. men med ipren o nässpray o strepils så gick det! hehe :)

Imorron ska jag o töserna till mamma! Vi ska göra julköttbullarna! Kan ni fatta att det e 1a advent på söndag?!?!? Måste föröka få upp julkartongerna o kolla igenom vad där e.. Så mysigt med julen! Förr har jag alltid vatt så emot julen men nu så tycker jag det e mysigt!

Näe nu e Emelie sur för 100ade gången sen hon kom hem! hehe :)
Ha det gött gott folk!!
Kramar

onsdag 18 november 2009

Då har snart halva veckan gått... Det har vatt en låååång vecka.. Barnen mår bättre idag.. men dom hade feber igår så dom får va hemma idag med.. jag skulle bara ha vatt på möte idag ändå.. så det e lugnt.. Ikväll ska jag dock på möte på facket..
Får se vad dom säger..
Sen ska jag ta och söka tillbaka min egen tjänst.. ja jag säger då det.. det e en enda röra...

Idag tänkte jag oxå ta vaccinet.. Micke kommer efter jobb o tar hand om barnen..

Imorron fyller Mickepickepö år.. Vi ska äta lite god mat o lite tårta..

Ja jag har inte så mycke o skriva egentligen.. hehe :)
Ha det bra gott folk!

måndag 16 november 2009

Ja då va det sjukstuga här hemma igen..
Amanda har väl vatt mer eller mindre förkyld sen förra helgen.. ohaft feber till o från.. o iadg hade hon 38.9 på morronen.. så det blev bara till o ringa jobb o ta vård av barn igen.. Men jag måste juh på mötet halv tre idag... Mamma får rycka in o passa barnen.. Hon e oxå förkyld så man kan juh hoppas att hon har samma så hon inte oxå ska bli sjuk...

Jag har beställt Oslokryssning nu!! :) Jag o mamma och barnen ska åka! Jag fick erbjudanade om att åka gratis om jag fyller i en enkät sen. Ja vafför inte! hehe :) Ska bli kul o komma bort lite..

Näe nu ska jag sätta fart o städa lite... det behövs verkligen! haha :) Får stänga in barnen på deras rum medans jag dammsuger.. ja det lät värre än vad det e.. men Emelie e rädd för dammsugaren, men e hon inne på rumet o leker o jag stänger dörren så går det bra! hahha :) Amanda brukar va snäll o följa med henne in o leka med henne så Emelie slipper bli rädd! :) Hon e en så go storasyster!

Ha det bra gott folk!

söndag 15 november 2009

TÄVLING!!!


Jag e med och tävlar hos Linda om fina namnbyxor!

Gå med du med!! Gå in på hennes blogg! http://www.alskadehjartegryn.blogspot.com/

lördag 14 november 2009

Helg igen!
Igår hämtade jag barnen från dagis vid två som vanligt.. Vi tog bussen från dagis till Maxi! Handlade lite smått o gott! Gick bort till Mickes jobb o snodde bilen! hehe :)
Körde inom på Coop o hämtade ut typ 500 bilder som kommit från Fuji direkt.. Härligt!! Men det va bara bilder mellan januari och april.. haha :) Har en del o framkalla!!!
Sen hem igen o hade lite myspys! hehe :)

Idag kom Marre hit! Superkul! Det va längesen vi träffades! Vi gick ner till stan och matade ankorna! hehe :) O gick en sväng på stan.. o sen en runda till hembygdparken! :) Där åt vi våfflor o hade det mysigt! Barnen fick leka en runda på lekplatsen.. o sen gick vi hem igen! :)
Tack för idag Marre! :)
Resten av kvällen har jag o töserna bara haft det myspys!! Töserna har tittat på Bolibompa o ätit lite lala :)
Nu sover töserna och jag tittar på körslaget! hehe :) Har tänt lite ljus runt om i lägenheten o har det riktigt myigt för mig själv! hehe :)

Näe nu ska jag koncentrera mig på tvn istället! hehe:)
Ha det bra gott folk!

tisdag 10 november 2009

Jag e så trött i helakroppen.. Jag vill bara lägga mig o sova bort alltihop...
Men det går juh inte.. det e bara att ta tag i skiten...

Igår hade mamma smyckesparty. Jag va där med barnen. Peter passade Ebba så Amanda traskade med honom dit. hehe :) Jag köpte ett par örhänge och ett halsband!! Supernöjd! :) Där va så mycke fina saker!! Men jag använder inte jättemycke smycke.. men det e kul o ha en del! :)

Töserna eförkyld.. lite febriga, snoriga och hostiga.. och jag va inte sen med o ta vård av barn! Jag har ingen direkt lust att gå till jobb heller.. så varför inte stanna hemma.. Vi gick en runda till Coop och handlade hem en del.. Dom fick faktiskt lite gotte oxå..e man sjuk så e man.. hehe :)

Jag tänkte ta dagen till o tvätta.. o söka jobb.. Men jag vet juh inte hur länge jag får jobba kvar där jag e nu.. O jagförsöker få tag på min chef.. men hon svarar inte.. såklart..
O i helgen bad jag verkligen mina arbetskamrateratt jag ville berätta själv.. men tydligen så har dom sladdrat vidare för idag när jag ringde så visst visste hon som jobbade idag.. tack så mycke.. känns bra hörreni!
Jag överreagerar säkert.. men så känner jag nu iallfall..

<3 Nu ska jag ta hand om mina barn.. Mina underbara skatter! <3

fredag 6 november 2009

Vad gör jag för fel?
Varför kan jag inte få ha det bra?
Varför ska ALLT skit hända mig?

Fick veta idag att from 1 januari har jag inget jobb.. Hur ska jag kunna bo jälv med 2 små barn utan jobb? Det är 35 i kommunen som får gå.. o dom säger att dom kör med sist in först ut metoden.. men det känns som om dom måste ha anställt mer än 35st dom senaste 2 åren!! Ska ringa facket på måndag.. Dessutom e det bara jag på mitt jobb som får gå.. snacka om att känna sig så jävla utpekad! Jag tycker faktiskt att det känns pinsamt.. precis som om jag har gjort nått fel.. Min chef sa flera gåger att ´det inte e så men det känns juh så..

Säg inte att sakero ting ordnar sig.. jag hatar när jag får höra det! Jag hatar det! Jag e inte ensam har jag oxå fått höra.. jag bryr mig inte om dom andra som får gå... jag tänker påmig o mina barn just nu!!!

Jag sa till mamma för några dagar sen att så bra som jag har den nu har jag inte haft det på så länge! Och så kommer detta.. det som stör mig oxå är att det e såååååå många om e 60+ som jobar innom kommunen, bara för att dom vill jobba kvar.. varför går inte dom i pension så vi ynge kan få jobba? O sen får man höra att vi yngre vill inte jobba.. hallå! Vi blir sparkade först!!!

Kul o gå på jobb nu då.. näe verkligen inte..
O råga på allt så ringer min chef till jobbet o berättar för dom.. hon kunde ha frågat mig om jag ville att hon skulle ringa eller om jag själv velat säga det.. jaha sen gick det juh bara ett litet tag så ringer dom från jobb.. jag orkar inte prata med folk om det.. alla säger att jag inte ska tänka o oroa mig.. men hallå!! Lätt för er o säga! DEt e inte era barn som blir utan mat.. det e mina!!! O säg inte att det borde jag ha tänkt på innan jag skaffade dom för jag hade ett fast jobb! JAg kan inte hjälpa att jag får sparken! jag har inte gjort nått fel!!!!

Jag älskar mina fina flickor!!! Älskar dom över allt annat!!!
Denna veckan bara sprang iväg tycker jag! Fredag redan! Kan inte fatta det!

Imåndags lämnade jag barnen kvart i elva på dagis. o sen gick jag på jobb halv tre. Hade en lugn dag/kväll/natt på jobb..
Halv tio på tisdagen hämtde mamma mig på jobb..så körde vi direkt till ULLARED!!! hehe :) Köpte hem lite mer julklappar o köpte även en ny jacka och termobyxor till Emelie.. hon hade Amandas som hon hade förra året..men så fick Amanda ett nytt iår o det va ett allvädersset och det va juh verkligen kanon! Hon kan juh ha det om det regnar eller om det e snö eller om det bara e kallt.. så tänkte att det ska Emelie oxå ha.. köpte ett sånt till henne hehe :) Perfekt till dagis behöver man inte tänka på att dom ska ha regnkläder med sig dit..
Vi va väl hemma från Ullared vid 18 tiden. Barnen va hemma hos Micke.. mamma tog dom med sig hem till sig.. för på onsdan skulle jag först på kurs mellan 8.30 och 16 o sen direkt till jobb..så tyckte att det va bättre dom va hos henne..
Kursen va helt OK. Handlade om hot o våld. O sen va det direkt på jobb efter det o sova där..slutade 10 i torsdags...
Efter jobb gick jag hem o rymde upp och städade lite lätt o slappade.. sen kom mamma hem med barnen vid 14 tiden. Skönt o få hem dom igen! hehe :)
På em körde vi till Väla! Micke va oxå med.. Jag köpte en hylla till köket, o 2 lådor att sortera papper o sånt i, o en dörrmatta inne på Ikea o sen köpte jag faktiskt 2 tröjor till mig på väla! Helt otroligt att jag inte köpte nått till barnen! Bara till mg! haha :) D händer väldigt sällan! hehe :)

Madde skrev igår o frågad eom jag ville ta en fika med henne på Väla idag! haha :) Ja varför inte! Så väla 2 dagar i rad! hehe :) Men det e aldrig fel med Väla! :) Men ska förslka komma hem i go tid änå.. ska juh jobba helgen sen.. Bara lördag till söndag men ändå! :)