lördag 29 maj 2010

Nu har jag flyttat färdigt!!
Så skönt! Jag började i torsdags och flyttade lådor. O hela dagen igår körde jag fram o tillbaka med lådor och småsaker. Och idag kom Conny, Micke, Tomas och Peter hit och hjälpte mig med möblerna. Så nu e allt på plats!! Skönt! Nu ska bara den gamla lägenheten städas.. så tråkigt... men men.. Men jag har juh den till den siste juni, men det e likabra o ta tag i det så fort som möjligt!
Men idag e jag så trött.. men jag kan juh inte lägga mig för tidigt för då vaknar jag mitt i natten och sen blir jag lika trött imorron..
Morrondagen ska jag försöka packa upp lite till och sen ska jag o töserna bara mysa och mysa :)

Näe kanske man ska göra nått innan sängen kallar...

onsdag 26 maj 2010

Trött trött och åter trött...

Egentligen borde jag inte va det för jag sover som en stock på nätterna.. men det e allt planerande som jag har i huvet som gör mig så trött..
Jag skulle ha pluggat idag, men jag tyckte packning lät roligare... imorron får jag äntligen nycklarna.. Iknow jag tjatar o tjatar.. men det ska bli så skönt o komma här i från...

Mamma va här imåndags o passade tjejerna medans jag åkte till skolan redan klockan 6.. jag valde o åka till Varberg på förmiddagen istället än o va i skolan till 17.30 på kvällen.. när mamma sen skulle köra hem så ville juh Amanda med henne... o för ovanligehtensskull (hehe) så fick hon som hon ville.. Så hon följde med dit och jag hade Emelie här hemma. Så mysigt vi har haft det! Det e verkligen en sån stor skilland o ha dom en och en. Det måste jag börja ha mer regelbundet tror jag. Inte i flera dagar, men iallfall en dag när jag bara har en av dom.

Idag försov vi oss lite.. hehe :) Emelie skulle vatt på dagis halv åtta men kvart över sju vaknade jag... ojdå.. Emelie sov så gott då, så jag ringde dagis o sa att hon kom vid 8.30 istället.. jag har juh hemmasyuider så det e ingen större fara...

HAr fixat bomnyckel till imorron så jag kan börja packa in i bilen :) Och så kom jag på att jag va tvungen att flytta elen oxå.. så jag ringde o fixade med det oxå.. fasen jag har fått lite gjort iallfall :) Ska hämta min lilla tjej klockan 15. Efter maten ska vi gå till Coop o handla till hennes lilla utflykt som hon ska göra imorron med dagis :)

Nä nu ska jag fortsätta en liten runda innan jag ska hämta tösen :)

fredag 21 maj 2010

Först och främst vill jag säga GRATTIS till Marre och Madde som fyller år idag!!! Vi ses imorron! hehe :) Ska på 2 kalas imorron :) Först Madde och sen Marre :) Härligt härligt :)

Idag va de en konstig dag.. Emelie vaknade ännu en gång klockan 5 på morronen.. jaja.. hon låg i min säng ett tag iallfall.. men vid 6 tiden så vaknade Amanda oxå.. o sen va det kört... Men Amanda e inte alls morronpigg så hon va så arg o sur hela förmiddagen... aja.. så kan det va... Sen lämnade jag töserna till Micke.. ovanligt en fredag, men det e jag gölad för.. skönt o slippa ha dom på dagis så sent.. jag började halv två idag.. så tog 12 tåget till Halmstad.. o skulle ha slutat halv sex.. som tur va så slitade vi så vi hann med 17 tåget.. skönt det! betydligt bättre att va hemma vid 18.15 tiden istället för 19.15...

USch sitter o funderar en del.. tror jag ska ta och ringa några samtal på måndag.. Vill inte riktigt skriva vad det handlar om ännu.. får bestämma mig först :)

Nä nu ska jag slappa i soffan ett tag till :)

Ha en bra helg gott folk!! Nästa helg sitter jag i den andra lägenheten vid denna tiden :)

torsdag 20 maj 2010

Bara en vecka kvar tills jag får nycklarna till den nya lägenheen!!! :) Läääängtar såååååå!! Det ska bli så skönt o slippa gubben under oss..
Och så skönt med trädgård :) Amanda ser fram emot o få rummet på ovanvången för det har hennes Ebba oxå hehe :)
Och nu har dom en stor Ebba på dagis, det e en praktikant, och tydligen så har Amanda funnit henne riktigt. Hon pratar med henne och leker och har sig. Så det e bra. Synd bara att hon snart slutar...

Idag har jag vatt i skolan en runda.. jag höll på o somna på första lektionen.. shit va trött jag va.. kund einte somna igår.. klockan va nästan halv ett sista gången jag gtittade på klockan.. o sen vaknade Emelie klockan 5.. hon somnade om igen när hon kommit in till mig men det gjorde inte jag... så det va inte många timmars sömn.. men men.. så e det...

Jag har hunnit packa lite idag med :) Så snart e allt nere! :) Har en massa skit som ska slängas!!! Och tro det eller ej men jag har hunnit plugga en del oxå!! Så skönt... Har tenta om 2 veckor.. usch fick veta idag att jag kuggade på läkemedelsberäkningen.. jag blev så besviken för jag trode verkligen att jag hade klarat den.. men men.. man får juh inte ha ett enda fel där så... jaja.. får väl se vad det va jag gjorde för fel... o så e det bara o göra om :) O jag e ganska säker på att jag kuggat på anatomin oxå.. blööörk.. inget kul o göra 2 omtentor.. men så e det... Får hoppas att jag kan klara denna nu så det inte blir fler omtentor..

O vet ni.. Emelie somnade direkt ikväll!!!! Det e nästan så jag blir tårögd!!! Det va såå längesen hon gjorde det här hemma sist!!! Men jag har själv kännt mig lugn och vatt på bra humör.. den senaste tiden har jag vatt så stressad och vatt arg o irriterad och inte velat göra nått med dom.. så kanske det har varit det... :)

Nu ska jag in i duschen sen ska jag plugga lite till!! :)

måndag 17 maj 2010

Nu är vi hemma igen!!! Vilken helg!!!
Bussresan ner gick jättebra! Jag hörde många trötta suckar när dom såg att jag kom på bussen med en litet barn.. alla trode väl att nu blir det liv.. men IKKE!!! Min Amanda va den som va tystast på hela bussen!!! Inte ett gnäll på hela vägen!! :) Mamma e såååå stolt!!!

Vi åkte med taxi hemifrån 5.50 och fick vänta vid polisstationen på bussen. Sen fick vi byta buss i Malmö. O den körde sen hela vägen till Berlin! Vi kom fram vid 17.30 tiden.. och vi fick vårt rum och hann byta om så kom Hannah och Anika och hämtade oss :)
Tog en runda in till stan och åt lite. Amanda somnade i vagnen på vägen hem sen.. vi va väl tillbaka p hotellet vid 22.30. Så inte så konstigt att hon somnade.. hehe :) Jag somnade oxå gott i sängen sen!

Resten av helgen har vi vatt runt en hel del i Berlin! Vi har sett en hel del!!! Hannah och Anika har varit riktigt duktiga guider! :)
Berlin har så mycke o se.. jag önskar att jag hade tatt stadsruntdturen som Hylingbuss arrangerade.. men men.. så blev det inte.. det fårjag ta nästa gång :)

Men nu e vi tillbaka till verkligenheten och barnen ska snart till dagis och jag ska till skolan.. har ingen lust alls.. suck.. men men.. så e det..

onsdag 12 maj 2010

Då e det dan innan!! Imorron kommer taxin och hämtar oss 5.50 :) Tidigt tidigt :)
Efter dagis körde vi till Höganäs och lämnade av Emelie hos mormor.. vi stannade och fikade och pratade lite. Camilla va oxå där.. töserna busade med moster en runda och vid 17 tiden körde jag o Amanda.. Emelie blev lite lessen när hon inte skulle med.. men moster Camilla tog henne och lekte så innan jag hunnit ut från dörren så va hon hur glad som helst igen! :)Tur det!!! Fick dåligt samvete ett tag.. men samtidigt så vet jag att hon har det jättebra hos mormor! :)

Jag o Amanda körde o åt på McDonalds och sen till Maxi och handlade lite inför resan :) När vikom ut från Maxi så frågade Amanda om vi skulle hämta Emelie.. hehe :) Hon tyckte dte va lite konstigt att hon inte skulle va hemma.. men samtidgt visste hon att Emelie inte skulle med på stora bussen.. aja.. det blir nog bra.. när vi kom hem så fick Amanda verkligen myror i brallan.. hon sprang runt och va helt stollig :) Men när jag va i duschen så somnade hon i soffan :) Sötnosen! Nu sover hon i min säng..

Idag av det utvecklingssamtal för Emelie. Det gick jättebra! Hon va väldigt lugn på dagis, men lekte och va med hela tiden. Men hon pratade inte så mycke på dagis.. känns som om dom sa precis samma sak om Amanda o om Emelie.. Dom e nog rätt lika ändå :)

<3 Mina små underverk!! <3

Nu ska jag se färdigt på Greys o sen e det sängen som gäller :)

tisdag 11 maj 2010

Nu e vi äntligen inne på rätt vecka!!! Snart är det dax och åka!!
Amanda går och räknar ner nu! Imorse när hon vaknade så sa hon"mamma idag är det bara 2 gånger kvar på dagis sen ska vi åka stora bussen" hehe :) Så hon ser verkligen fram emot denna resan! Och det gör jag med!!! Så in i nordens mycke!!! Fick mail från Esther idag hon såg oxå fram emot det hela!!! Jag vet att det e planerat att vi skaäta på TGI Fridays nån av kvällarna! Det ser jag verkligen fram emot!!!! Vi åt väldigt ofta på TGI Fridays när vi va i USA! Väldigt god mat!!! :)
Tycker det e så kul att vi lyckades hitta en helg när vi alla kunde träffas! :) Det är 7år sen jag träffade Anika sist.. det va när hon åkte hem från USA.. Hannah träffade jag i Berlin en gång efter det.. kommer inte ihåg när det va när jag va där.. O Esther har jag oxå träffat en gång.. hon va i Sverige.. tror det va 05.. det va någ precis när jag träffat Micke... Så det e juh oxå några år sen!! :) Det ska bli riktigt kul som sagt och träffa alla!! :)

Idag va det utvecklingssamtal för Amanda på dagis! det gick jättebra! Maria hennes fröken tyckte att hon va jätteduktig för hennes ålder. Det enda hon inte kunde bedömma riktigt va hennes språk.. eftersom hon tvärvägrar och prata på dagis... Det e lite synd att hon ska va så blyg.. För hon pratar så mycke annars... hela hela tiden.. men det kommer.. det tog nästan ett år på det gamla dagiset innan hon började prata där.. så det kommer nog.. men hon sa oxå att när det va lite mindre grupp på dagis så kunde hon säga ett par ord iallfall.. Så det släpper nog snart. O till hösten ska dom göra om grupperna på dagis, och då kommer det bli en ren 07 grupp som hon går i.. Den gruppen hon e i nu är det mest 5åringar i.. och dom e juh så klart mycke äldre än henne. men dom tog hand om henne sa Maria.. hehe :) Och Amanda lekte med dom, men hon pratade inte så mycke med dom. men hon följde med och hon va aldrig utanför eller så.. så jag hoppas att hon snart öppnar upp sig på dagis.
Men annars va allt så bra där, och som jag uppfattar Amanda så trivs hon jättebra där! Hon pratar väldigt mycke om sitt dagis och dom stora barnen hon går med :) Hon e så stolt för det :)

Imorron ska töserna på dagis och jag ska försöka packa.. sen ska Emelie lämnas och jag o Amanda ska fixa det sista.. o Amanda har beställt McDonaldsmat.. jaja.. denna helgen lär inte bli en nyttig helg iallfall :) Oh ja.. en sak till.. måste komma ihåg o ringa och beställa en taxi till onsdag morron... vi ska åka hemifrån 5.50 :)

Japp jag börjar få lite resfeber nu! :) Så bli såååååååååå kul!!!
O när jag kommer hem e det dax att ta tag i flytten på riktigt.. bara 2 veckor kvar då...

lördag 8 maj 2010

Helg!!! Denna underbara helg!!!
Lämnade töserna hos Micke i förmiddags, och körde sen iväg o träffade en kompis. Hade en supermysig dag!!! :)

I torsdags gjorde jag läkemedelsberäkningstentan, och detkändes riktigt bra!!! Hoppas hoppas att man inte gjort nått dumt slarvfel!!! Måste juh ha alla rätt på den tentan... Så hoppas kan man!!! Och så har vi fått berkr'ftat att anatomi tentan som gjordes förra fredagen faktsikt va väldigt svår!! En av våra lärare tyckte att frågorna som Jens skrivit inte va relevanta.. Känns skönt o ha lite stöd av en lärare.. Han har tydligen föreläst på Läkarlinjen i Lund tidigare.. men han borde juh förstå att det e stor skillnad på Läkare och sjuksköterskor... men men..

Nu är det snart dax för vår Berlinresa! Ja jag vet jag tjatar ihjäl er!! Men jag längtar så!!!! Tur jag ska åka buss så att man inte blir stoppad av askmolnet hehe :)

Nä nu ska jag se på Tv och bara mysa i soffan! :) O imorron ska jag sooooova länge!! hehe :) Jag vaknar säkert klockan 6! haha :)

tisdag 4 maj 2010

Idag har det vatt en riktig skitdag... allt har gått fel...
Har sovit jättekasst inatt.. Emelie har skrikit i sömne.. antagligen har hon drömt nått.. men det har vatt flera flera gånger inatt.. jättejobbigt.. dessutom hostar jag så jag har stora sår i halsen.. hostar mest på nätterna..
Amanda vaknade kvart i sju.. o började genast gala efter en napp!! Men hallåja, hon har juh inte haft napp på hur länge som helst.. o jag hade ingen napp.. bara en till Emelie o den hade hon juh.. Så arg hon va... Ja o sen fortsatte det så.. Töserna va arga och sura omvartandra..
Så körde vi till Conny o Sofie.. och även där va töserna arga och sura.. Till slut orkade jag inte mer och mamma körde hem oss..
Usch.. jag har verkligen vatt på ett riktigt kasst humör hela dagen och visst det känner juh barnen och dom blir arga och sura med...

Nu sitter dom iallfall och tittar på Lotta på Bråkmakargatan.. det e nya favoriten nu :) O sen ska dom in i badet och sen e det sängen som gäller så hoppas vi på en mycke bättre dag imorron :)

Men jag ÄLSKAR MINA SMÅ UNDERBARA TÖSER ÖVER ALLT ANNAT fast dom ibland driver mig till vansinne :) Dom är och förblir mina älsklingar!! Så det så! :)

söndag 2 maj 2010

Så e denna helgen oxå över...

Idag vaknade vi vid 7tiden och det va superfint väder! Direkt så ville jag hitta på nått! Tänkte på fågelparken i HBG men det visade sig att dom öppnar inte förräns 22 maj.. tur jag inte åkte dit.. hade blivit en låååång väntan hehe :)
Istället föll tankarna på Skånes djurpark.. kände dock att det va långt o åka själv.. så jag övertalade mamma och följa med! :)
När vi kommit en bit ringde vi upp min syster Camilla och hörde om dom ville möta upp oss där! Och det hoppade dom på direkt! :) Vi va där vid 12 tiden, töserna busade och vi tittade på alla djuren! Supermysigt va dte!!!! Vi hade med oss korv och bröd som vi grillade! Smaskens!

Vi körde där ifrån vid halv sex! Och så körde vi inom Höganäs o lämnade av mamma! Så vi va här hemma vid 19.30 tiden... töserna sov nästan hela vägen hem... vilket gör att dom tvärvägrar att somna nu.. suck.. Inte så bra eftersom dom ska på dagis imorron.. Aja.. så e det! Det brukar gå bra ändå...

Näe nu ska jag plugga lite läkemedelsberäkning.. tenta på torsdag.. suck.. det e den ena tentan efter den andra...

lördag 1 maj 2010

Kan inte fatta att vi nu e inne i Maj!!! Helt sjukt! Denna månaden händer det grejor! :)
Om 2 vcekor e jag o Amanda i Berlin! och sista helgen i maj flyttar vi!!! Jag längtar till sflytten!!!!!! Komma ner på markplan och få en liten trädgård!!!

Vi har blivit förkylda här hemma... suck.. Alla tre hostar o har oss.. riktigt tråkigt... Amanda e rätt snorig oxå.. Jag e frusen.. fryser inifrån.. det e så obehagligt... Ska ta mig en varm dusch snart...

Emelie har lagt sig.. jag hoppas att hon har somnat dessutom.. det e inte alltid den lilla damen gör som mamma vill.. rättaresagt det e väldigt sällan hon gör som jag vill.. men just på kvällarna.. Hon kan ligga i sin säng länge länge o va vaken.. o så kommer hon vid 22 tiden o VÄGRAR att lägga sig igen.. o då e jag mindre pigg på att natta henne.. då e mitt tålamod slut... har försökt med att sitta hos henne, o lägga henne hos mig, bära henne.. allt men hon bara skriker o skriker... Jag vet juh inte om hon har sovit mellan, så det att hon har vaknat av att hon drömt nått elelr så... Man blir så maktlös när hon inte kan förklara vad det e som e fel...

Näe nu ska jag ta en dusch, sen ska Amanda oxå i säng snart :)