söndag 5 december 2010

Natten va en katastrof.. Emelie vaknade klockan 3 och hade kissat igenom sin blöja... hon har gjort det ett par gånger nu, men nu har jag köpt en större storlek, men hon kissar igenom den med... konstigt.. Ja jag bytte på henne och bytte lakan, men sen kunde hon inte somna om.. Hon va vaken till halv sex!!!! Och kvart i sex vaknade Amanda och ville gå ner! Tyvärr blev det juh att jag blev arg och sur på henne.. det va juh inte hennes fel.. men ja, det blev barnkanalen och så sov jag vidare till halv nio.. Sen fick jag allt pallra mig upp..

Vi åt frukost och sen satte vi oss bakade pepparkakor! Så mysigt!!! Det doftar så gott i hela lägenheten! Så härligt!!!! Vi bakade och bakade! Och lyssnade på julskiva! Och tittade på snön som föll! det kom en hel del!!! Det har snöat hela dan idag! Och det kommer fortfarande lite smått! Och enligt nån väderleksrapport så ska det snöa fram till onsdag! Då lär det bli en hel del snö!! Jag lovar att till nästa helg kommer snön smälta bort... då slutar jag nämligen min praktik! haha :) usch näe jah hoppas verkligen att snön får ligga kvar till jul nu! Barnen älskar detta vädret! Jag med om jag bara slipper pendla i den! Jag åker gärna tåg o kommer försent sen när det e skola igen, men köra bil e inte min grej i detta vädret! Inte åka heller, eller hur Sofia! hehe :)

Nu kommer snart mina töser hem igen! Ska försöka gör iordningen lite här hemma innan dom dyker upp! :)

4 kommentarer:

Angelica sa...

va jobbigt att hon kissar igenom blöjan! :/ dåligt att det går igenom! lät som en rätt jobbig natt att behöva vara vaken så -_- känner igen det där, man blir lätt irriterad (iaf jag tyvär) när man fått väldigt lite sömn :(

ja visst e de mysigt, o jag håller med det doftar härligt - juligt liksom :) vi hade en jättemysig stund tillsammans, och det verkar ni med haft. funderar också på om man skulle köpa en deg till, barnen tyckte verkligen det va skoj!

hehe tycker är tvärtom gällande snön, den får gärna smälta bort! usch jag gillar verkligen inte denna årstid, och så tungt att gå med dubbelvagnen i detta väder.. men roligt för barnen, de e det ju :)

angelica sa...

det har du rätt i, hon säger nog till om det börjar bli för jobbigt. kommer nog användas ibland kortare stunder!

Angelica sa...

nämen ingen uppdatering än...jag väntar... :D

Angelica sa...

tack för alla kommentarer!

ja det börjar bli fullt upp med lillan, men är väl inget mot sen när hon blir rörlig på golvet hehe :)

ja det gick bra på lucia, satt i pappas knä hela tien ;) hihi, hon blev lite blyg inför allt folk. men sen kom hon igång när vi skulle fika efteråt! usch va kallt å va ute! å så tidigt på morgon! =/ vi va ute ett år på melvins dagis, de va himla fint å mysigt sådär framåt kvällen, men kallt! hoppas de blir en fin luca ikväll igen då :)

å tack! dina töser e säkert söta små tärnor dom också, eller vad dom nu ska va?? :)

har ju glömt svara på frågan ang hur magen läkt me kom ja på... och det har läkt så bra nu efter sista kuren antibiotika jag åt, den på 20 dar. har inte vart några problem efter det sen, däremot är det inte så fint gjort och det är riktigt knöligt o hårt...men är väl så innan det läkt helt vilket kan ta många fler månader!


hur är allt med er annars? hoppas allt e bra o att ni klarat er från influensor o allt vad det är som går nu! kram!