lördag 4 december 2010

Veckan som gått har jag mest vatt på praktiken.. iallfall tisdag till fredag... Jag tog tåget upp till Halmstad i torsdags.. Det va verkligen spännande! Jag tänkte ta tåget som gick 12.13. O va på stationen i god tid eftersom jag behövde fylla på mitt kort och så.. när det va klart så väntade jag.. o väntade o väntade! När klockan va 12.20 hade dom fortfarande inte gett besked om att tåget va sent eller så.. ett par minuter senare sa dom att tåget va kvar i Malmö!! För nånting hade frösit! Jahapp.. tåget skulle bli kraftigt försenat och beräknades komma ungefär 13.25!!! Ja det kan man juh säga att det e kraftigt försenat!!! 1½ timme nästan!!!! O jag som skulle va på sjukhuset klockan 14 i Halmstad!!! Ja det va juh lite svårt.. Precis när jag skulle ringa praktiken så sa dom att det kom ett tåg från HBG som körde upp oss.. detta tåget beräknades komma 12.40.. och det gjorde det oxå, men sen blev vi stående på perrongen i Ängelholm i 10 minuter till för att vi inte va prioriterade! haha :) Ja jag säger då det! Men sen gick det faktiskt snabbt upp till Halmstad och jag hann i tid! Jag va där innan min handledare!!!
Sen sov jag över på praktiken! :) Och i fredags träffades Sofia, Rita och jag för o göra vårt arbete! Skönt att vi kom en bra bit på vägen!!!
O sen fick jag åka med Sofia hem :) Oxå skönt! Jag körde sen hem till mamma där töserna va! Hann och mysa lite med tjejerna innan dom skulle i säng och mamma och jag köpte pizza o åt!
Idag körde jag o töserna hem igen :) Skönt o komma hem! :) Vi tog upp alla lådorna med julsaker! Och tillomed julgranen kom upp!! Töserna tyckte det va riktigt kul och klä granen och sätta fram en massa jultomtar!!! Så nu e här så juligt och fint!!! Det e riktigt mysigt med julen!!! O jag kan inte fatta att det närmar sig med stormsteg!!! :)

Nästa vecka e sista veckan på praktiken! Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan faktiskt!
När hörreni nu ska jag ta och mysa med mina tjejer ett tag!
Ha en skön helg alla!

1 kommentar:

Angelica sa...

va mysigt med granen uppe också! det kan jag iaf hålla med om, denna årstid är väldigt mysig, med alla fina ljus, tomtar, granar o allt vad det är :) jag e också lite sugen på att sätta upp granen...men den får nog allt vänta lite till ;)