måndag 14 mars 2011

Då är det sjukstuga här hemma igen!!! Emelie fick över 39 grader igårkväll, och hon har sovit väldigt oroligt inatt.. men idag på morronen så mådde hon bra, ingen feber och va hur pigg som helst.. Vi va nere i stan en runda.. va bla på biblioteket och bytte böcker... och handlade lite på Ica, och sen hem igen.. töserna lekte fint här hemma och sen kröp Emelie upp i soffan och degade ihop.. ögonen va helt glansiga och hon blev blek.. tog en temp o då hade hon 40.1 i temp... kul detta.. Det kan inte börja om igen?!? Snälla!
Jag e så trött på dessa sjukdomar så jag vet inte vad jag ska ta mig till... Tentan som e nästa fredag e jag så gott som körd på..

Oh jag e sugen på e massa gott oxå! Köpte apelsiner härromdagen, som va så fruktansvärt torra och sura! hemska! haha :) Hemska apelsiner. ja vilka problem jag har!

Emelie verkar faktiskt piggna till nu.. men så fick hon alvedon så det e väl den som verkar nu.. men det e skönt! MEn det blir ingen gympa för henne idag.. synd, men det kommer fler tillfällen!

Näe nu ska jag ordna till här hemma.. Ha det så bra!

1 kommentar:

Angelica sa...

Näej! Inte igen! Gu vad mkt ni e sjuka, allihopa, era stackare :( Hoppas det vänder snart så ni alla får va friska! Krya på kramar till Emelie!