fredag 25 mars 2011

Idag har jag tentan.. det gick käpp rätt åt skogen.. men det hade jag räknat med.. Jag har juh vatt i skolan 5 gånger på alla dessa veckor.. vi va juh konstant sjuka där ett tag... MEN det kommer en omtenta och det gäller att ladda om till den!

Igår va jag hos systeryster Camilla! Mamma va oxå där! Vi va på Model Lab!!! FASEN VA KUL!!!! Jag och Marre va juh på The Studio i höstas, men det va sååå mycke roligare på Model lab! Fick mycke fler bilder och fler variationer!!! Så nöjd med att jag följde med!!! Bjuder på några bilder :)


Jag shoppade dessutom lite kläder innan fotograferingen!!! Kul med lite nya kläder faktiskt! Bla den rosa/vis rutiga tunikan som e på bilden. Trivs väldigt bra i den! Kul med lite färg, jag köper alltid svarta kläder.. ingen höjdare...
Igår när jag kom hem från Camilla, så hade jag fått 2 brev från sjukhuset här i Ängelholm.. jag ska tydligen in på cystoskopi! Jaha, kul att man visste det!!! Men det har nog med o göra att jag hade njursten i höstas, men jag va på en röntgen i november eller december förra året, och jag har inte fått nått svar på den.. märkligt.. ska fråga läkaren på torsdag.. ska ta en massa prover på måndag och så ska jag va på undersökningen på torsdag. Usch jag e helt nervös för vad som ska hända och varför dom ska göra det!!! I början av veckan ringde jag bröstenheten för att få kollat upp varför jag fortfarande läcker en massa från ena bröstet.. tycler inte det e så kul längre.. och nu börjar det ändra färg och ha sig.. märkligt, men dom trode inte det va nått så det hoppas jag verkligen! USch man blir nojjig när man börjar tänka på allt...
Nu e det let's dance!1 kommentar:

Angelica sa...

Vilka fina bilder!! Sista bilden va du himla fin på! =) O kul med lite nytt! Jag är också sådär tråkig o handlar mest svart, men fint med lite färger såhär till våren!