onsdag 30 mars 2011

Vilken udnerbar dag det har vatt idag!!! Jag o Emelie började dagen på BVC där vi kom fram till att hon va helt normal! :) Hon vägde hela 16.7 kg och va 97 cm lång! Stora tjejen nu!!! Kom även fram till att jag ska ringa BVC sköterskan nästa vecka och boka en läkartid till Amanda. Får vänta till nästa vecka då jag precis bytt läkarstation och BVC (dock samma BVC sköterska som innan hon flytatde dit och vi flyttade med) Amanda har perioder när hon har VÄLDIGT ont i sin mage och ligger och kvider på kvällarna, och är samtidigt då väldigt dålig i magen.. jag har klagat på detta sen hon föddes.. hon Karn(BVC sköterskan) sa att det finns en väldigt bra läkare där som vi skulle få en tid till. Efter BVC åkt vi hem till mamma, där Amanda har vatt sen i måndags. Alla vi körde en runda in till Cia och lämnade symaskinen! Och jag fick en massa gardiner och påslakan! Jättefin! Såå nöjd! Hemma igen så va vädret helt underbart och tjejerna va ute hela eftermiddan, jag blev juh supersugen på att grilla! Sååde t fick det bli! Bara korv o bröd, men ändå!!! Sååååå gott det va och starta grillen och sitta ute på altanen och äta korv o bröd!!! Oh vad jag längtar till sommaren nu!!! :) En helt underbar dag helt enkelt!!!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Åh va gott med grillning! Och korv är ju skitgott så föringa inte det haha :)

Angelica sa...

Hehe ja jag lura er allt där va ;)

Oj en stor tjej börjar hon bli Emelie, rätt lång va? Men "skönt" att fler har "stora" barn, jag får väldigt ofta höra hur stor Maja är...

O härligt med grillning! Jag tyckte mä vi skulle ta årets första grillning nu i helgen om vädret tillåter, det skulle tydligen bli varmt. Men det är grått och ruggigt ute, igår vade kallt, blåsigt och regningt, så tveksam till att det blir fint..men hoppas! :)