tisdag 2 juni 2009

Tisdag

Igår skulle jag städa av den gamla lägenheten.. lämnade Amanda på dagis o skulle ha Emelie med mig.. jovisst! Så dum man får bli! Emelie satt fint i 3 minuter sen tyckte hon det va tråkigt.. jag gav upp direkt och cyklade hem istället.. ringde mamma ofrågade om hon kunde ta töserna. O självklart kunde hon det. Så när Amanda slutat dagis så körde vi direkt till mormor o lämnade tjejerna där. Sen körde jag till den gamla lägenhten o städade!! Så skönt att ha det gjort! Vi har juh den lägenheten till den siste Juli, så jag lär juh behöva gå dit en gång till i slutet o göra det sista, men det värsta e klart iallfall...

Sen ringde Micke, han hade köpt en tvättamaskin och behövde hjälp med den upp i sin lägenhet.. Klart man ställer upp, han har juh hjälpt mig supermycke! men han bor på 3e våningen!!! Och det e väääääldigt långt upp med en tung tvättmaskin!!! Så när vi kommit upp 2 våningar så va jag tvungen o pausa, så vi stod där ett tag... då kom Mickes granne ut... o jag frågade lite på skoj om han ville bära. Och han tog tag i den o bar upp den den sista biten! haha :) Så slapp jag o bära det sista iallfall! hehe :)
Sen kom Micke hit o hjälpte mig med lite saker som skulle upp.. bla en taklampa och så ställde han iordning högtalarna till DVDn.. härligt!

Idag vaknade jag halv nio! Skönt o kunna få sova! Töserna sov hemma hos min mamma. Jag fixade lite här på morronen. Körde bla den första tvätten i denna lägenheten! Gick superbra! hehe :) Sen körde jag till Höganäs. Jag o mamma tog en prommenad med töserna. Gick ner till hamnen, o sen till Kakboden o fikade. Sen gick vi hem igen..va där en litet tag sen körde jag o töserna hem. Åt lite mat o sen blev det badet för töserna.

Nu sover töserna och jag har fått upp ALLT från lådorna! Så nu har jag 2 lådor som ska ner i källaren... får göra det imorron... Men annars börjar det blir riktigt bra här hemma nu! Skönt faktiskt! :)

Imorron e det dagis för Amanda igen! Jag ska bara slappa imorron! Sååååååå skönt! :)

Nu ska jag slänga mig i soffan o se på House.. ha det gott folk :)

1 kommentar:

Angelica sa...

vad skönt att du börjar komma iordning i nya lägenheten nu! usch, jag ser inte fram emot flytt, men det lutar åt de...har fått erbjudan om en 3:a...

tack för din omtanke, det är tråkigt de som hänt, o som det känns nu finns det inget jag kan göra...karln har bestämt sig...:( men nu bor han här igen, känns bättre. han har ju trots allt skyldighet att bo kvar här också, hjälpa till med barnen, allt det praktiska o ekonomin...inte bara fly undan allt som han gjort tidigare. men nu känns det mer rättvist...vi ska eventuellt börja gå på samtal, terapi eller vad det nu heter...hoppas vi kommer iväg på det snart, men finns ju en chans att det kan dröja läääänge innan man får en tid, o då känns det nästan lönlöst...ja du vet nog hur det känns just nu, du har ju nyligen gått igenom samma sak!

hoppas allt e bra med dig iaf :) kram