måndag 29 november 2010

Idag har det vatt en toppendag!!! Emelie vaknade klockan 7.. hennes blöjor börjar nog bli för små för det har hänt ganska ofta nu att hon kissar igenom på natten.. Och typiskt nog har det hänt dom gångerna hon sovit i min säng! haha :) Undrar just varför hehe :)

Vi gick till Coop vid 9 tiden, och hade med oss pulkan.. tanken va att vi skulle köpa en till så dom hade haft varsen.. men det fanns inga på coop.. så töserna fick dela :) Vi handlade hem lite till lussekatterna och så köpte vi pepparkaksdeg.
Sen tog vi oss till pulkabacken så dom fick åka ett par rundor :) Och sen lyckades jag på nått sett muta hem dom :) det va juh riktigt riktigt kallt ute!!! det blåste och hade sig! :)
När vi kom hem bakade vi pepparkakor och nu har jag lussekatter på jäsning :)

Det får nog bli en utgång till för mig i töserna.. Amanda vill göra en snögubbe! haha :) Jajja. jag får väl göra det då... :) Allt för mina underbara töser!!! Det har verkligen vatt en supermysig dag hittills!!!

Nu ska jag mysa lite till med töserna innan vi gå ut! :)

1 kommentar:

Angelica sa...

tack! :) hon är en riktig liten gosnos, pluttan ;) o kul att du tycker de e skoj att jag bloggar vidare! :)

det lät som en mysig dag, men fy ute i kylan!? :P usch här undviker jag att gå ut, mer än att lämna o hämta i skola o på dagis...usch superkallt :/