lördag 2 april 2011


Helg sköna helg!!!

Igår fick Emelie äntligen börja på Amandas gympa!!! Som hon har sett framemot detta hela veckan!!! Det första hon sa på morronen va att hon skulle på gumpa som hon säger :)

Och såååå stoolt hon va på gympan!! Det gick jättebra! Hon fick såklart ha lite hjälp av ledarna men dom har jättegulliga ledare som gärna hjälper till :)

Fick reda på att det ska vara uppvisning den 22e maj!! Och deras grupp ska oxå vara med! :) Ska bli spännande och se! Antar att det inte blir nått direkt avancerat då det e så många små men kul ändå!!! :)

Bilderna e från deras uppvärming :)


Vi stannade hos mamma inatt! Och idag på morronen så va det brandövning i det huset som ska rivas på måndag. Superkul och titta på brandmännen när dom jobbar! Amanda tyckte det va lite läskigt, hon trode först att det va på riktigt.. men en brandman gick fram till töserna och förklarde vad dom gjorde och varför! Tyckte jag va riktigt bra gjort! Resten av dagen har vi spenderat hemma.. det blev ett härligt väder ikväll! Jag har köpt hem så jag kunde grilla men jag tyckte det blåsete upp lite för mycke... får hålla på det o kanske fixa till det imorron istället :) Det e sååååå gott med grilla juh!!!

1 kommentar:

Angelica sa...

aawe, sötnosar! kul att emelie fått plats på amandas gympa nu! :)