måndag 23 november 2009

Ja då va det måndag igen..
Fick veta i lördags att jag INTE får tillbaka min tjänst... jag hade juh sökt tillbaka den.. men nej nej.. inte till mig... istället fick jag ett vik på 85% inom hemvården! Det vill jag verkligen INTE ha! Men va fan ska jag göra?!?! Jag vill inte gå ner till 85% jag vill inte ha ett vik och jag vill inte jobba inom hemvården! Det här jobbet är perfekt för mig eller hur?!?!? Jag kommer stortrivas!! O dessutom är det mellan 4e januari till 30 april.. känns knappt lönt.. menmen.. jag vet iallfall att jag har nån inkomst till siste april.. suck..
Men men.. jag e så trött på detta elände nu.. jag orkar inte ens bli arg eller lessen mer.. jag har bestämt mig för att lägga ner min energi på barnen istället! Det e inte lönt att lägga ner en massa energi på saker o ting som jag ändå inte kan påverka...

Annars har jag jobbat i helgen.. jag e förkyld.. har ont i huvudet o halsen men jag har vatt borta så mycke nu så nu tyckte jag att jag minsann fick gå ändå! Jag hade ingen feber o känner mig ijnte sjuk så.. mest trött bara.. men med ipren o nässpray o strepils så gick det! hehe :)

Imorron ska jag o töserna till mamma! Vi ska göra julköttbullarna! Kan ni fatta att det e 1a advent på söndag?!?!? Måste föröka få upp julkartongerna o kolla igenom vad där e.. Så mysigt med julen! Förr har jag alltid vatt så emot julen men nu så tycker jag det e mysigt!

Näe nu e Emelie sur för 100ade gången sen hon kom hem! hehe :)
Ha det gött gott folk!!
Kramar

1 kommentar:

angelica sa...

tråkigt att du inte fick tillbaka din tjänst.. :(