fredag 6 november 2009

Vad gör jag för fel?
Varför kan jag inte få ha det bra?
Varför ska ALLT skit hända mig?

Fick veta idag att from 1 januari har jag inget jobb.. Hur ska jag kunna bo jälv med 2 små barn utan jobb? Det är 35 i kommunen som får gå.. o dom säger att dom kör med sist in först ut metoden.. men det känns som om dom måste ha anställt mer än 35st dom senaste 2 åren!! Ska ringa facket på måndag.. Dessutom e det bara jag på mitt jobb som får gå.. snacka om att känna sig så jävla utpekad! Jag tycker faktiskt att det känns pinsamt.. precis som om jag har gjort nått fel.. Min chef sa flera gåger att ´det inte e så men det känns juh så..

Säg inte att sakero ting ordnar sig.. jag hatar när jag får höra det! Jag hatar det! Jag e inte ensam har jag oxå fått höra.. jag bryr mig inte om dom andra som får gå... jag tänker påmig o mina barn just nu!!!

Jag sa till mamma för några dagar sen att så bra som jag har den nu har jag inte haft det på så länge! Och så kommer detta.. det som stör mig oxå är att det e såååååå många om e 60+ som jobar innom kommunen, bara för att dom vill jobba kvar.. varför går inte dom i pension så vi ynge kan få jobba? O sen får man höra att vi yngre vill inte jobba.. hallå! Vi blir sparkade först!!!

Kul o gå på jobb nu då.. näe verkligen inte..
O råga på allt så ringer min chef till jobbet o berättar för dom.. hon kunde ha frågat mig om jag ville att hon skulle ringa eller om jag själv velat säga det.. jaha sen gick det juh bara ett litet tag så ringer dom från jobb.. jag orkar inte prata med folk om det.. alla säger att jag inte ska tänka o oroa mig.. men hallå!! Lätt för er o säga! DEt e inte era barn som blir utan mat.. det e mina!!! O säg inte att det borde jag ha tänkt på innan jag skaffade dom för jag hade ett fast jobb! JAg kan inte hjälpa att jag får sparken! jag har inte gjort nått fel!!!!

Jag älskar mina fina flickor!!! Älskar dom över allt annat!!!

1 kommentar:

Babyland sa...

åhh herre gud cattis!! jag e verkligen ledsen för din skull!!!! Vi hörs ngn dag KRAAAAAMKRAM KRAAAM