tisdag 12 april 2011

Idag har jag minsann bakat! Bakat olika sorters muffins och sockerkakor och kärleksmums! Gräddade pannkakor oxå och la i frysen! Perfekt ta upp när det behövs! Töserna e lite småkrassliga här.. och jag måste till skolan imorron för då e det labbar och det e skönast att få det gjort, så min underbara mamma som ställer upp till 1000 tar dom till på torsdag :) När jag lämnat av töserna där gock jag upp till jobb och hälsade på! Det ska bli såååå SKÖNT att börja jobba där! Fick schema och så! Såååå härligt!!!! Jag e såå glad! Ska planera lite för sommaren och beställa resa till barnens farmor och faster oxå! Men om man ska ha billiga resor så får man beställa 90 dagar innan så jag får vänta lite.. Så nu ska jag städa upp här hemma och sen blir det lite plugg och sen blir det slappe i soffan..

1 kommentar:

Angelica sa...

Vilken tur du har din mamma som kan ställa upp sådär! :) Jättetråkigt att inte barnens pappa hjälper till mer :/ min sons pappa var(är) ju likadan, förstår mig inte på hur man som pappa inte ställer upp mer..men det är ju deras förlust i slutändan..

Det märks att du e mkt gladare nu när du skriver :) skönt att du har jobbet och att du tog det beslutet som du gjorde. kram på er!