fredag 27 mars 2009

Haha jag skrev juh igår at jag inte skulle göra nått på em! Jovisst va! hehe :)
Vi va iallfall hos läkaren först. Vi va ganska tidiga så vi fick komma in tidigare oxå! Skönt! Började med o väga Amanda. Och hon hade gått upp jättefint trotts diareer! Så nu väger hon 10880!! Stora damen! Hon hade alltså gått upp 400g på en månad! Så det va superbra! Men läkaren ville ändå ta ett glutenprov. Han trode inte riktigt att det va det..men han ville ta dte för säkerhetsskull... Han tror mer på det här småbarnsdiaree... då har dom bara diaree utan nån somhelst anledning.. jaja.. får väl leva med det då! haha :)

Sen pratade jag med mamma, och hon va i HBG och frågade om vi skulle mötas på Ikea! Japp självklart!! hehe :) Vi sprang inom Lindex oxå, köpte 3 bodysar till Amanda.. alla hennes börjar bli för små!! Hon e juh stora tjejen nu! jag köpte storlek 92!! och tro det eller ej men dom passade!!! Jag trodde det skulle va jättestort till henne men nejdå! Det passade så fint!!
Sen sprang vi in på Ikea och köpte ny klädsel till min soffa som jag ska ha när vi flyttat! E mörkgrå klädsel! Jättefint! Sen körde vi hem igen! Och lagade mat och mös!

Idag e det fredag! Skönt!! hehe :)
Amanda får va hemma från dagis! Hon ska juh till tandläkaren halv tio så det e inte lönt att gå så kort tid!Hon ska bara på återbösek efter att ha slått i tanden för en månad sen.. dom ska bara kolla så den sitter fast ordentligt igen.. Sen kommer juh Sebbe och Tilda hit idag! Det brukar va en av Amandas stora höjdpunkter! hehe :)
Imorron ska jag börja jobba!!! Gud va skönt det ska bli! Mellan 11 och 18!! O likadant på söndag!!

Emelie vaknade klockan 6 idag!! Inte så speciellt kul när man ine behövde gå upp tidigt.. suck.. Men men.. what to do? Det e bara att gå upp... näe d va allt för denna gången!

2 kommentarer:

Angelica sa...

Tack så mkt! =) Dagen va jättebra.

Stackars Amanda att va dålig i magen, menkönt att hon gått upp bra ändå!

Emma S sa...

Va ska du flytta????