måndag 30 mars 2009

Ny vecka nya tag och deppigt väder..

Idag e det juh verkligen sååååå tråkigt väder!!! E man inte trött så blir man! hehe :) Dessutom har både Emelie, Amanda och jag blivit förkylda.. suck.. Hatar o va förkyld.. Amanda e på bättringsvägen..så hon gick på dagis idag.. ingen feber o så.. emelie har feber av o till.. hoppas d går över snabbt vill juh ha mitt smyckesparty på onsdag!!!! Längtar såååååååååååå!!! Vi blir en hel del! så kul!!
Låt d bli vår o fint väder nu!!!! O låt d bli Juni.. jag vill bara härifrån så jag slipper se allt skit!!! Jag ska börja leta upp lådor nu så jag kan börja packa så smått.. D e juh ändå en hel del som ska med! Mycke smått som man kan packa redan nu... O en hel del av barnens leksaker kan jag oxå packa.. dom har juh MASSOR!!!
Alla säger till mig att det e så tråkigt att detta händer.. men faktum är att jag tycker inte det.. Jag tycker det ska bli skönt.. låter jättekallt, men det e inte många som vet allt som hänt under åren... O jag känner att kan man inte lite 100% på sin partner så vad e det då för förhållande??

Shit om 2 veckor är det påsk! Kan inte fatta det! Det va inte längesen det va påsk sist juh! hehe :) På onsdag ska dom ha påskfest på dagis! Så Amanda ska va utklädd till påskkärring! hehe :)

Usch insåg nu att mina panodil e slut... det betyder att det måste bli en runda till apoteket idag.. det finns väl inget värre än att lägga sig på kvällen med feber o inte ha nått för det??

Jag får nog lägga mig på soffan o ladda för det! haha :)

Ha dte bra gott folk!

1 kommentar:

Angelica sa...

jodå, det är mycket bättre med Maja nu! fortfarande hostig och snorig, men betydligt bättre än hon varit! så skönt att hon äntligen är på bättreingsvägen.

men usch vad jobbigt att ni blivit sjuka nu, ni får krya på er!

förstår att det kan kännas skönt, jag tyckte det var en befrielse när jag gick ifrån min sons pappa...jag mådde så mkt bättre efteråt...hoppas saker o ting ordnar upp sig, och att det blir bra tots allt sen.