måndag 24 augusti 2009

Emelie går nu mer eller mindre hela tiden. Det e sällan som hon kryper.. Så könt faktiskt! Och hon börjar bli riktigt duktig på att gå med skor oxå! :) Just nu går hon omkring här med en docka i handen o e supernöjd!
Men annars har hon vatt på ett jättejobbigt humör på senaste tiden.. hon tappar tålamodet så fort nått går emot henne.. och skriker rakt ut i luften.. O e allmänt gnällig hela dagarna... Men hon har juh en del tänder på G tror jag.. det e riktigt många bulor i tandköttet iallfall...
Men hon e juh så go emellan sina attacker.. hehe :) Hon e så glad för dockorna och nallarna hon har! Leker jättemycke med dom! Och Amanda e jättesnäll och delar med sig av sina dockor o saker! Väldigt sällan några problem! :) O Emelie e en riktigt klätterapa!!! Överallt! Hela hela tiden! Upp på stolar o soffan och allt hon bara kan tänka sig.. men hon ramlar juh oxå o slår sig.. jag hinner juh inte fånga henne hela tiden.. O även om hon har ramlat så e hon tillbaka igen efter 3 minuter o klättrar! Hon e mer vild än tam! hehe :)

Idag har Amanda vatt jätteduktig att gå! Först gick hon när vi va på väla hela tiden! Och nu i em gick vi ner till stan och sen hem igen... d e en bra bit för henne! Plus inom en del affärer. Jag köpte ett skärp till Amanda.. hon har en del byxor som hon inte kan ha för att dom e för stora i midjan.. men med skärp så går det juh!!!
Igår va Amanda utan blöja hela dan! Och inte en olycka!!! Hon va jätteduktig! Idag har vi juh inte vatt hemma så då har hon fått ha blöja på sig.. Men hon har sagt till flera gånger att hon behöver kissa! Ett par gånger har vi hunnit springa in på nån toa!

Jag e så stolt och glad för mina underbara töser!!! Dom e världens mest underbara!!!! D e tur jag har dom! :)
Börjar annars känna mig ganske ensam... tycker det e långtråkigt att sitta här helt själv på kvällanra.. men jag har juh ingen större chans att komma ut o träffa folk heller.. när dom har lagt sig så kan jag juh inte göra så mycke.. o dom helgerna som Micke har dom så jobbar jag juh... o dom e juh bara där lördag-söndag... så då hinner jag juh inte speciellt mycke.. men men...
Igår kväll såg jag på Arn - riket vid vägens slut(visst heter den så?) Den va riktigt bra!!! Spännande, sorglig o superbra handling!! :)

Näe nu ska jag börja på vällingen här.. så mina små kommer i säng...

2 kommentarer:

Elin sa...

Jag är mammaledig nu... Vi borde ses tycker jag, när vi båda har så mycket tid ensamma. ;)

angelica sa...

åh jag ser inte fram emot ensamma kvällar sen :( visst kan det va skönt ibland, men inte jämt :/

det va inte mkt ledig tid du hade själv. men bjud hem lite folk till kvällarna, när töserna somnat. se nån film, spela sällskapsspel o asnakca lite skit, så du slipper sitta ensam! :)
det tänker jag göra sen, hatar sitta själv å uggla om kvällarna.. :(