torsdag 20 augusti 2009

Zoo!

Jodå nu har jag äntligen fått åka till zoo! hehe :) Jag har tjatat hur länge som helst!

Jag fick mamma att åka med! hehe :) Så i tisdags efter dagis så åkte jag o töserna bussen till Höganäs. Mamma mötte upp oss och vi gick till Citygross o handlade lite dricka.. På kvällen gjorde vi en massa pannkakor som vi skulle ha med oss! Det e så dyrt inne på zoo så vi tyckte det va bättre att ha med oss mat..
O på onsdag morron va vi uppe tidigt! Vid halv nio gick vi bort till Josephina och Mats och hämtade Ebba. Amanda tyckte dte va SUPERKUL att Ebba skulle med!
Sen tog vi bussen till HBG och sen båten till Helsingör o tåget till Köpenhamn och sen slutligen bussen till zoo!

Vi va på zoo lagom till lunch så vi började med att ta fram pannkakorna. Men dom stora töserna hörde aporna och dom andra djuren så dom hade inte riktigt tid o äta... så vi gick en runda. Först aporna och sen fåglar o lejon! D va lagom med folk så dom kunde springa lite före oss.. Dom hade så kul! Skrattade o tjohade hela tiden!! Tittade på alla djuren!
Ebba vågade tillomed bli målad! Hon blev en supersöt liten tiger!!! Men Amanda vågade inte... hon ville så gärna men näe.. hon fick ett litet streck på handen... en annan dag skulle hon göra dte sa hon! haha :)
Efter att vi ätit glass så började dock deras energi försvinna.. dom hoppade upp i vagnen o sen tog d inte lång stund innan dom sov.. så där gick jag o mamma med 3 sovande barn! haha :)

Men efter nästan en timme så vaknade Ebba och vi väckte Amanda... så kollade vi på dom sista djuren och sen började vi resan hemåt! På båten åt vi varsen röd pölse... gottit! Sen tog jag o töserna tåget hem, o mamma och Ebba fick skjuts av Josephina hem!

Det va en superhärlig dag!!! O ingen av tjejerna gnällde nått!! Det va helt underbart!!! O Amanda pratar om att Ebba och hon tittade på elefanterna och aporna och allt! hehe :) Hon hade berättat för Lena på dagis om allt hon o Ebba hade gjort! hehe :) Hon e så glad för Ebba! :)

Idag har jag inte gjort alt för mycke... ska snart hoppa i säng tror jag...
Ha det så bra gott folk!

Inga kommentarer: