onsdag 1 april 2009

Vilken helvetes dag!!Idag kan jag väl lugnt säga att det va en skitdag... allt jag gjort har bara gått i sönder eller så har jag tappet eller gått fel...


Dagen började OK. Amanda skulle ha påskfest på dagis så jag skulle klä henne som påskkärring.. men hon ville att Emelie skulle klä ut sig först så det va bara att måla och sätta på henne en klut oxå! haha :) Sen bort med henne på dagis.. sen har Emelie inte alls haft en bra dag.. har vatt kinkig... tror det e fler tänder på G.. o så e hon juh lite förkyld så det e juh mycke som spökar för henne... stackaren.. men det ledde till att jag inte kom igång med o baka och städa som jag skulle.. Jag började baka.. insåg att det chokladet jag skulle ha va uppätit.. suck.. iallfall så tänkte jag att jag skulle göra en vanlig kladdakaka.. men då va det bara lite lite kakao kvar. så den blev väldigt ljus.. så jag hällde i Obay! haha:) Men den kakan lyckades jag brännna... Sen hämtade jag hem Amanda o hon ville bara ha välling till lunch... o när jag ska ta ner hennes välling burk.. så får jag med Emelie's vällingburk.. som öppnar sig och ALL vällingen ner på golvet!!! (som jag nästan precis innan hade dammsugit) Just då så skulle jag bara kunna sätta mig ner o gråta.. Ger Amanda vällingen.. o lägger henne i min säng för o vila.. då vaknar Emelie.. o e på ett sjutusans humör!! Tusen gånger värre än på förmiddan.. jaha... Tillslut ringer jag mamma o ber henne komma o gå ut med barnen så jag kunde städa.. skulle juh ha smyckesparty på kvällen.. Tack o lov kunde mamma komma!!


MEN det slutar inte här.. Peter ringer och säger att Johanna inte kunde komma på kvällen.. hennes dotter hade börjat kräka.. bara det att hon skulle köra Sofie o hennes mamma hit.. tyckte lite synd om dom(självklart kunde juh inte du hjälpa att Julia blev sjuk, hoppas du inte missförstår mig syrran hihi :) ) så jag ringer Mona o frågar om jag kunde låna hennes bil! YES säger hon.. men så inser jag att tiden e knapp.. så Mona och min mamma kör till HBG o hämta hit dom!!! TACK mona!! min ängel!!! O under hela dagen har jag haft väldigt ont i mitt högeröra.. det blir bara värre o värre.. o tillslut hör jag typ ingenting på det örat.. suck.. Så när partyt va över så körde Mona mig till akuten.. Mamma, Sofie o hennes mamma stannade o passade barnen (Micke hade kört iväg..).. Tack ännu en gång Mona! Det visade sig vara örongångsinflammation! Jaha.. så det blev nån salva som svider fruktansvärt mycke och så fick jag voltaren som inte hjälper ett dugg!! Detta blir ingen rolig natt... Aja man får se det positivt.. jag hör juh inget på det örat så ligger jag på det andra så slipper jag höra en massa andra ljud på nätterna....
Jaja.. det va allt det trista idag.. men det hände en del kul oxå!!


Jag va och klippte mig!! Blev supernöjd!!! Det e en kille som har en salong uppe på Villan han tar 160 för klippning! Skitduktig e han!! Har gått där nu ett par gånger o blir såååå nöjd!! Har beställt klippning och slingning(heter det så) i början av maj där.. det kostar 450 kr!! Skit bra!! hehe :)


O på partyt köpte jag 2 halsband och ett armband! Jag har aldrig armband typ! Men vaddå då! Man får väl lära sig! haha :) DEt va superfint!!!
Imorron ska jag hem till mamma.. Amanda och Ebba ska få leka! Amanda följde med mamma hem idag... Hon blev så glad när hon fick följa med dit! hehe :)
Ja det va denna dan det.. hoppas att morrondagen blir något bättre!! hehe :)


Ha det gott folk!!

1 kommentar:

Anna sa...

Oj vilken soppa.. Hoppas att ditt onda i öronen snabbt går över!