fredag 21 maj 2010

Först och främst vill jag säga GRATTIS till Marre och Madde som fyller år idag!!! Vi ses imorron! hehe :) Ska på 2 kalas imorron :) Först Madde och sen Marre :) Härligt härligt :)

Idag va de en konstig dag.. Emelie vaknade ännu en gång klockan 5 på morronen.. jaja.. hon låg i min säng ett tag iallfall.. men vid 6 tiden så vaknade Amanda oxå.. o sen va det kört... Men Amanda e inte alls morronpigg så hon va så arg o sur hela förmiddagen... aja.. så kan det va... Sen lämnade jag töserna till Micke.. ovanligt en fredag, men det e jag gölad för.. skönt o slippa ha dom på dagis så sent.. jag började halv två idag.. så tog 12 tåget till Halmstad.. o skulle ha slutat halv sex.. som tur va så slitade vi så vi hann med 17 tåget.. skönt det! betydligt bättre att va hemma vid 18.15 tiden istället för 19.15...

USch sitter o funderar en del.. tror jag ska ta och ringa några samtal på måndag.. Vill inte riktigt skriva vad det handlar om ännu.. får bestämma mig först :)

Nä nu ska jag slappa i soffan ett tag till :)

Ha en bra helg gott folk!! Nästa helg sitter jag i den andra lägenheten vid denna tiden :)

2 kommentarer:

angelica sa...

sv: jaa, dessa veckor går lite segt...man har vissa mål, iaf jag ville nå v.12, v.20, v.25 o nu v.30! :) men det går så sakta :P kommer jag bara in i v.30 kommer det kanske gå lite snabbare =)

men snart är hon ju här iaf, o sen kommer jag väl tycka tiden som gravid gick jättefort! :P


ha en trevlig helg du me! =)

Anna sa...

Ååå va roligt med flytt, Lycka till! :)