onsdag 26 maj 2010

Trött trött och åter trött...

Egentligen borde jag inte va det för jag sover som en stock på nätterna.. men det e allt planerande som jag har i huvet som gör mig så trött..
Jag skulle ha pluggat idag, men jag tyckte packning lät roligare... imorron får jag äntligen nycklarna.. Iknow jag tjatar o tjatar.. men det ska bli så skönt o komma här i från...

Mamma va här imåndags o passade tjejerna medans jag åkte till skolan redan klockan 6.. jag valde o åka till Varberg på förmiddagen istället än o va i skolan till 17.30 på kvällen.. när mamma sen skulle köra hem så ville juh Amanda med henne... o för ovanligehtensskull (hehe) så fick hon som hon ville.. Så hon följde med dit och jag hade Emelie här hemma. Så mysigt vi har haft det! Det e verkligen en sån stor skilland o ha dom en och en. Det måste jag börja ha mer regelbundet tror jag. Inte i flera dagar, men iallfall en dag när jag bara har en av dom.

Idag försov vi oss lite.. hehe :) Emelie skulle vatt på dagis halv åtta men kvart över sju vaknade jag... ojdå.. Emelie sov så gott då, så jag ringde dagis o sa att hon kom vid 8.30 istället.. jag har juh hemmasyuider så det e ingen större fara...

HAr fixat bomnyckel till imorron så jag kan börja packa in i bilen :) Och så kom jag på att jag va tvungen att flytta elen oxå.. så jag ringde o fixade med det oxå.. fasen jag har fått lite gjort iallfall :) Ska hämta min lilla tjej klockan 15. Efter maten ska vi gå till Coop o handla till hennes lilla utflykt som hon ska göra imorron med dagis :)

Nä nu ska jag fortsätta en liten runda innan jag ska hämta tösen :)

1 kommentar:

Angelica sa...

hoppas flytten går bra nu! =)

håller med, mysigt att ibland bara ha ena barnet hemma, de behöver lite ensamtid med mamma också =)