onsdag 22 april 2009

Hur många dygn klarar man utan sömn??

Nu börjar det blir riktigt riktigt riktigt jobbigt! Jag har inte sovit på hur länge som helst!
Inatt avlöste töserna varandra med o va lessna.. Jag tycker så synd om dom för det kliar juh på dom,men samtidigt blir jag så frustrerad när jag inte får sova...

Jag hann bara lägga ut bloggen igårkväll så vaknade Emelie.. men jag fick henne att somna om.. och sen somnade jag här i soffan.. sov väl här en timme.. sen skickade micke upp mig i sängen.. suck.. jag hann bara upp i sängen så vaknade Emelie.. in till henne och sen la mig igen.. men hon vaknade igen.. Så jag tog in henne till oss direkt.. orkade inte springa fram o tillbaka.. Hon kom till ro ganska snabbt, men vaknade med ryck flera gånger...Vid 1 vaknar Amanda.. går in och sätter mig hos henne ett tag.. lägger henne igen.. men näe.. hon somnar inte.. går in 3 eller 4 gånger till henne men hon kan inte somna.. hon kliar på hela sig.. stackare.. tillsslut hämtar jag en madrass och lägger på golvet i vår sovrum..lägger mig där med Amanda.. Hon har jättesvårt att komma till ro.. ligger och vänder o vrider på sig, kliar sig o gråter omvartannat... klockan 4 har jag fortafarnade inte fått sova.. hon ligger ena sekunden på mig och andra sidan om mig.. Klockan 5 vaknar Emelie.. suck.. upp o lägger mig hos henne.. vilket gör att Amanda blir lessen.. förklarar att jag kommer till henne när Emleie har somnat.. Amanda lägger sig igen.. o vrider o vänder på sig.. Vid kvart i sex sover Emelie igen.. men då orkar jag bara inte gå o lägga mig hos Amanda.. så jag somnar hos Emelie.. Amanda verkar acceptera det oxå.. halv sju vaknar Emelie.. får henne att somna om till sju... då skriker hon och väcker Amanda.. lägger oss alla tre på madrassen .. o Emelie somnar igen.. men Amanda säger att hon har ajaj i rumpan.. hon har jättejättejättemycke koppor i rumpan, både fram o bak.. så jag går upp med henne gör välling byter blöja lägger på potatismjöl på hela henne...Halv nio vaknar Emelie.. hämtar henne och gör samma procedur med henne... Men nu e jag så trött att jag vet inte åt vilket håll jag ska titta.. JAg vill bara sova.. men jag vet inte när jag kan göra det... Emelie somnar bara i vagnen på dagarna.. suck..

Det ska bli skönt att gå på jobb på lördag. Och faktiskt... förlåt att jag säger dte, men jag hoppas att barnen e på samma humör som dom e nu.. baa för o visa Micke att det e inte bara tat gå o lägga sig mitt på dan när dom e sjuka.. Han har juh sovit igenom hela nätterna medans jag spriner som en dåre mellan töserna! Ja han jobbar! Men hallå, han sitter självmant uppe till 1-2 tiden på natten!!! Det gör inte jag!!! Han kunde juh ha tatt dom då! Och han kom precis upp! Klockan e 9!!! Han kunde juh ha gått upp i morse så jag fått sova nån extra timme!!! Mitt tålamod e noll o ingenting!!!
Visst jag vet att jag sen ska bo själv o då måste jag göra det själv! MEN, då ligger inte han i sängen o irriterar mig... Eller sitter vid datorn.. o låter mig springa som en dåre! Där e en av anledningarna till att jag inte vill stanna oxå! Vi hjälps inte åt ett dugg med barnen!

Nu e Emelie lessen igen.. får ta henne... ha de bra

1 kommentar:

Liams mamma sa...

Usch jag lider verkligen med dig, sitter han uppe så länge kan han ta dem tills han lägger sig iallafall! Kämpa på!