tisdag 14 april 2009

Vilken underbar dag!





Idag har jag och flickorna haft det supermysigt!!
Först väntade jag på att Amandas läkare skulle ringa.. hade juh fått en telefontid där han skulle ringa mig mellan 8-8.30.. men det tiden kom och gick o ingenläkare hörde av sig.. Så kvart i tio ringde jag dit, och 10 minuter senare ringde läkaren. Men dom glutenproverna visade inget konstigt heller. Så det va juh skönt! Så han tror på småbarnsdiaree.. ja.. inget farligt..
Jag va iallafall sugen på o hitta på nått kul.. Det blev en runda till Tropikariet. Vi va juhaldrig med när Micke, Sebbe och Tilda åkte in.. Och jag har juh aldrig vatt där innan. Vi packade in oss i bilen vid kvart elva. Körde mot stan och tropikariet. Amanda va lite skeptisk när vi kom in och hon såg vad det va vi skulle kolla på! hehe :) Men sen lossnade det och hon tyckte det va superkul!!!

-Apa, jublade hon när vi kom in till aporna! hehe :)

Där va juh några apor som gick fritt, Amanda tyckte det va lite läskigt, men hon va ändå så nyfiken!! hehe :) Men Emelie blev lite rädd för aporna! hehe :) Hon hoppade till så fort dom rörde sig.. stackaren hehe :)


Töserna tittar på djuren Aporna va väldigt nyfikna

O nere i akvariet, gud va underbart! Där skulle jag kunna sitta hela dan!! Så avkopplande! Så mysig musik och det stora akvariet!!! Till och med barnen som va ganska så upp i varv blev väldigt lugna där nere!



Lemuerna har fått tillökning Hajen

Vi va väl där i ungefär 1½ timme, sen gick vi bort på McDonalds och åt lunch där! Amanda blev superglad! hehe :) Sen tog vi bilen och körde till väla en runda. Gick bara och kollade o önskade att jag hade en massa pengar! Hittade så mycke fint till barnen!!! Till mig med faktiskt.. men det blev ingenting...


HappyMeal på McDonald's

Sen körde vi hem och gick ut en långrunda med Chrispy! Jag hade juh nästan glömt honom, så han fick juh va hemma lite länge själv idag. Men det klarade han juh fint! Sen åt vi middag och sen blev Emelie lite trött så jag bestämde mig för att gå upp till Konsum o köpa blöjor.. hade tänkt göra det imorron förmiddag när Amanda e på dagis, men varför inte en kvällsprommenad i det härliga vädret! Så skönt det va!!! Sen hem och gjorde ordning töserna för natten. Och Amanda ringde pappa och skulle säga gonatt men hon sa inte så mycke.. jaja.. hon försökte iallfall.. hehe :) Sen hoppade dom i säng. Och nu sitter jag här o njuter av tysnaden! Tittar på NCIS, sådär bra.. hehe :)


Usch så här ensam ska jag sitta sen.. jag kommer bli så uttråkad! haha :) Aja, jag får skaffa mig en hobby! haha :)

Näe, ingen ska tro att jag inte undrar om jag verkligen gör rätt! Och ingen ska tro att jag inte mår dåligt av hela denna situationen! För det gör jag!!! Men jag vet att jag gör rätt... jag mår inte bra som vi har det... Och visst kommer jag sakna att "tillhöra" nån.. att ha en svärmor, och allt det där.. men jag hoppas verkligen att jag och mickes släkt inte blir ovänner.. det vill jag verkligen inte!! Tycker att det e en toppen familj! Och dom e helgalna allihop! hehe :) På en bra sätt alltså! Har alltid kul när vi träffas :) Och hoppas att vi kan fortsätta träffas fast det blir som det blir...

Jaja.. nu ska jag slänga mig i soffan.. Ny dag imorron! Ha det bra gott folk!

1 kommentar:

Angelica sa...

Kul att bara göra något spontant sådär med barnen! =) tropicarie lät ju jättekul!