lördag 18 april 2009

Lördag hela dan..

Idag e det lördag igen! Veckorna går så fort! Dagarna bara springer iväg..

Helgen händer det nog inget speciellt... blir bara att va hemma och ta det lugnt.. Både Amanda och Emelie har fått vattenkoppor, tror jag iallfall! hehe :) Hittade en prick på Emelie idag.. o sen har jag hittat en del andra oxå, men dom e väldigt små.. Och sen hittade jag några små på Amanda oxå.. Vi va juh hos Madde för 2 veckor sen, då hade juh Josefin vattenkoppor.. så det kan juh stämma att det e det som håller på o blossa upp.. och jag läste nånstans att barnen kan bli oroliga och få feber och ont i huvudet dagarna innan det blossar upp.. kanske därför Emelie har vatt orolig på nätterna.. Igårkväll gav jag henne en alvedon innan hon la sig och hon ha bara vaknat 1 gång inatt och då behövde jag bara ge henne nappen..

Idag åkte mamma och Peter till kanarieöarna! Dom ska va där i 4 veckor nu! Fyfan! Vill oxå!!! Vill komma hemifrån ett tag... Men jag får stanna här.. suck..

Jajja det e juh fint väder iallfall.. men idag har jag verkligen noll lust att gå ut.. vill bara ligga på soffan och sova..
Jag längtar till nått, men jag vet inte vad jag längtar efter... har bara en sån känsla att jag längtar efter nått..aja...

Näe kanske ska göra nått... eller inte.. får se va det blir! haha :)

1 kommentar:

angelica sa...

usch för vattkoppor...melvin hade det när han va 3, han blev jättedålig...men skönt att dom får det när de är små =)

ja då kanske ni har förklaringen till att hon varit orolig på nätterna nudå