torsdag 16 april 2009

Trött e bara förnamnet!

Ja vilken natt det har vatt...
Först satt jag uppe o såg alla mina tv program som e på onsdagar! Johnny och Mathias, Greys och FRåga Olle.. Sen va jag riktigt trött så jag släckte ner och gick upp o gjorde ve mig... Hoppade i säng o i samma sekund som jag släckte lampan så blev jag pigg... suck.. låg o vände o vred på mig... tillslut så tände jag lampan o löste korsord.. blev trött så jag höll på o somna.. släckte lampan och puff så va jag pigg igen.. suck.. gick o hämtade datorn, satte igång Mamma Mia filmen! Låg i sängen o tittade på den.. Men icke blev jag trött för det... Sista gången jag kollade på klockan va hon halv ett... sen somnade jag... Halv två vaknar Emelie.. gick in o gav henne nappen.. men hon bara gallskrek.. Hon ville inte alls sova mer.. suck.. tog med henne in i min säng.. men hon fortsatte o skrika... försökte massera magen och klappa henne så hon kom till ro.. hon höll på o somna flera gånger men så hoppade hon till o vaknade igen.. Så höll vi på till klockan va nästan 4.. När Emelie tillslut somnade så va jag så övertrött att det gick bara inte att somna.. klockan va nästan halv fem innan jag somnad.. suck.. sen ringde klockan 7.. dax att gå upp med Amanda på dagis... O Amanda va inte på sitt bästa humör idag.. suck... Men men.. så e det med en 2åring.. hon kom iväg till dagis iallfall.. Jag o Emelie gick hem o sov dom 3 timmarna som hon va på dagis... Så välbehövligt! Sen hämtade vi hem Amanda.. hon va på samma humör som på morronen så hon åkte direkt upp i sängen. o nu sover hon så gott.. Emelie somnade här i soffan!
Jag älskar er tjejer så otroligt mycke! Japp denna natten/förmiddan har inte vatt den roligaste.. men det spelar ingen större roll! Älskar er precis lika mycke för det... Ni är mitt allt! Tur jag har er som lyser upp vardagen!
Jag pratade förresten med min chef igår om ett nytt jobb, och hon skulle hålla öron och ögon öppna och hon skulle sätta upp mig på en omplaceringslista. Hon har egentligen ingen skyldighet till det.. men hon va snäll och gjorde det ändå! Det e jag verkligen tacksam för.. Det kan juh bli att jag får byta dagis till töserna.. det finns juh ett dagis här som e öppet till halvtio på kvällen och även öppet på helgerna...
Japp näe nu ska jag pcka ner dom sista sakern.. när Amanda vaknar ska vi köra hem till min mamma.. hon kommer hem ikväll o då har vi lovat att va där.. ska sova där till imorron..

1 kommentar:

Angelica sa...

usch, vi har haft sånna nätte här också...men hon kanske håller på bli sjuk? fler tänder på g? det är jobbigt när det blir sånna nätter, men det är som du säger. man älskar ju dom precis lika mkt för det! =)