lördag 15 januari 2011

Idag e det visst lördag.. jag tycker det e fredag men sån tur har jag inte... Jag fick faktiskt lite sovmorron av mina fina tjejer idag! Jag fick sova till 8! Men då gick töserna in på sitt rum och tittade på Pippi så jag kunde ligga kvar i sängen till 8.30! Sen fick vi allt pallra oss upp! :)
Töserna åt välling och lekte medans jag diskade upp. Det behövdes verkligen diska!!
Och vid halv tio tiden gick vi ut och mötte Micke. Barnen gick med honom hem och jag gick en runda ner till stan. DEls för att få lite extra luft och dels för att köpa ett kollegieblock inför nästa kurs!
När jag kom hem sen så satte jag mig med mitt arbete!!! Jag kom väl igång riktigt vid 12 tiden, och sen satt jag med det till klockan va 21.30!!! Jag missade tillomed Hipp Hipp vilket jag inte är så nöjd med! Men skitsamma! Jag blev klar med arbetet och det är inskickat och allt!!! Sååå skönt!
Nu ska jag lägga mig i soffan och bara finnas! Ska snart i säng.. blir ingen jättelång sovmorron imorron, ska vara hos Mona vid 10 för Tupperware party! :)
Ha en skön kväll alla!

1 kommentar:

Angelica sa...

sv: hehe ja man blir trött på alla bloggar man läser om träning hit o dit, all reklam om träning o viktminskning osv...jag är sååå trött på det! jag njöt av en god pizza, men efteråt hade jag ångest :/ fasen...nu sitter jag å kollar träningsmaskiner på blocket, funderar på en crosstrainer, jag MÅSTE skärpa mig känner jag å ta tag i min vikt. såhär mkt har jag aldrig vägt i hela mitt liv :( jag väger liksom mer än vad jag gjorde när jag skulle föda melvin...bläää...hoppas orken o motivationen infinner sig snarast bara