måndag 24 januari 2011

Idag för 4 år sedan låg jag på BB och va väldigt höggravid!!! Jag va stor som ett hus, och svullen precis överallt! vid denna tiden bråkade jag med en barnmorska! Surig tanta! Hon tog min TV!!! Jag ahde fått en TV eftersom jag helst skulle va på mitt rum och ligga så mycke som möjligt! Och ja, det kanske inte e så farligt att hon tog min tv, men när man e höggravid, och legat på sjukhus ett tag, då e tvn ens bästa vän! DEssutom började hon tjata om att jag inte lämnat min vita bricka.. hmm jag ahde redan legat inne ett par dagar då, och dom hade tatt en MASSA prover på mig hela tiden och då hade dom min vita bricka.. jaja.. jag ringde mamma och va sååå upprörd! Jag skulle hem dagen efter sa jag!! Halv åtta skulle mamma va där och inte en minut senare!!! MEN så blev det inte.. klockan 01 vaknade jag med värkar och sen föddes tösen min 11.48! Hela 2565g och 47cm lång! Mammas lilla tjej! Och nu e hon 4år!!! Kan inte fatta det! Idag springer hon runt och pratar och sjunger!
Och hon ska börja på gympa!!! Hon e sååå stolt! Hon börjar på fredag! Hon har fått börja i Höganäs gymnastikförening. Men hennes kusin Ebba går oxå i Lerberget fast hos en privat, och jag försökte ringa den ledaren och fråga om Amanda kunde börja där istället, men hon svarade tyvärr inte idag.. Men finns det inte plats där så får hon börja i Höganäs gymnastik förening.. jag mailade engelholmsgymnasterna, men dom svarar inte.. har försökt o ringa ett par gånger oxå men inget svar.. strunt samma.. jag har juh skånekort så jag o töserna åker gratis buss! Amanda fick juh lite pengar i födelsedagspresent igår, så vi gick ner till stan och hon köpte en gympadräkt, gympa påse, gympa skor och vattenflaska! Hon ser så framemot att få börja på gympa! Min stora tjej!!!
Annars så hostar o hostar Amanda! Jag får juh hoppas att hon e frisk till fredag så hon kan gå på gympan! Emelie e oxå lite små förkyld! Men hostar inte lika hemskt som Amanda..
Näe nu ska jag slänga mig i soffan ett tag!
Ha en skön kväll alla!

1 kommentar:

Angelica sa...

Aaw vilken liten tös hon va Amanda... Tiden går verkligen så fort...

Å roligt att börja på gympa! Det har jag tänkt Maja ska få göra framöver också, när hon har åldern inne ;) Tror det är från 3 år här..

Sv: Tack så mkt för din kommentar! Jag är stolt över att jag tagit tag i kosten o motionen nu.