söndag 23 januari 2011

Idag har vi haft kalas hela långa dagen!
Först va det barnkalas mellan 11 och 13! Lagom långt! Amanda va så nöjd efter sitt kalas! Fast 2 kompisar va sjuka. Men det e sånt som händer! Vi får träffa dom en annan dag!
Vi åt korv och bröd och glass med chokladsås och strössel! Och sen fiskade barnen! Och det nappade friskt med godispåsar!!!!!!

Vid 15 va det dax för vuxenkalas! Där åt vi smörgåstårta, och sen en tårta! Gott gott gott!!
Amanda fick en massa fina presenter! Det va pengar, spel, tröjor, klämmor, borste, lera, pärlor, fingerfärg, set att måla tröjor! En massa fina saker som sgt!! Och hon va sååå glad för alla sina nya fina saker! Tack allihopa!!! Och pengarna ska vi åka upp till leksaksaffären nån dag och köpa nånting för! :) Och kanske ner till stan och köpa nått klädesplagg! :)

Emelie har vatt så duktig hela dagen, hon har varit utan blöjan och inte kissat på sig en enda gång! Fast det va så mycke barn och ståj här hemma! Hon gick på toa själv! Det fixar hon nu! Mammas stora lilla tjej!!!!! Japp jag e sååå stolt!

Snart ska töserna i säng. Imorron är det dagis och jag ska till skolan och ha grupparbete! :) Resten av kvällen ska jag spendera i soffan! Och sen ska jag tidigt i säng!
Ha en skön kväll allihopa!

1 kommentar:

Angelica sa...

Lät som en bra födelsedag! =) Och klart du ska va stolt över att Emelie går på toa! =) Här är Maja också blöjfri, dagtid, går jättebra, hon kan dock inte gå själv utan behöver hjälp vid toabesöken.