lördag 8 januari 2011

Så nu ska jag lägga in ett positibt inlägg! Det va lääääängesen sist! (som det va positivt alltså)

Jag gjorde min tenta i fredags!!! Och vet ni! Det kändes RIKTIGT bra!!!!!!! Jag hade sovit kasst på natten, men jag va pigg som en mört när klockan ringde 5.30! O så kollade jag skånetrafikens hemsida, och då visade det sig att 6 tåget va inställt!!! Shit shit shit tänkte jag! Jag skulle med 7 tåget, men tänkte har dom ställt in 6 tåget kan dom ställa in 7 tåget! Tro mig jag höll på att få ett sammanbrott!!! Men jag lugnade mig o tog mig till stationen och tåget va i tid! :) Helt underbart! Och som sagt det kändes riktigt riktigt bra! Jag har nog aldrig vatt så nervös för att skriva en tenta.. men det kändes som att jag kunde 90% av tentan, och dom jag inte va säker på skrev jag på ändå.. man kan alltid chansa! :) Och en av våra lärare har tillomed sagt att det e bättre och skriva nått än ingenting alls, för då kan han ge lite poäng för det iallfall. :) Så jag tror och hoppas att det gått bra! Verkligheten kommer verkligen slå mig hårt i ansiktet och det är så att jag inte klarat den!

Nu ska jag plugga för nästa tenta som e på torsdag! :) Det e bara och köra hårt! Eller hur?!?!

Imorron ska jag data min broder och Sofie och Pippisen på Ikea!!!
Ha en fortsatt skön lördagskväll!!! Kram på er alla!

3 kommentarer:

Angelica sa...

Härligt att det kändes bra på tentan, håller tummarna på att du klarade den!! :)

sv: ja vi sålde vagnen då Maja hellre vill gå, hon gillar inte sitta i vagnen. det är ju positivt, men samtidigt skönt om hon ibland kan sitta i den när hon blir trött i bena...men damen e bestämd ska gudarna veta ;) vi köpte en ståbräda istället, hoppas det komemr funka bättre :) sen är hon ju hos sin pappa varannan vecka och då stod bara dubbelvagnen, kändes så synd om en så fin vagn att den bara stod och inte användes...

hehe jaa det har du rätt i! man värdesätter verkligen egentiden man får nu sen man blev mamma, o tar tillvara på den på ett helt annat sätt! :)

Angelica sa...

o just det, ang utslagen...dom finns fortfarande kvar, men dom är bleka nu. har varit så länge o rätt som det är blossar dom upp o blir röda...jag trodde med det kunde vara pepparkakor, för det åt jag rätt mkt av där i jul :P så jag slutade äta men ändå uppstår dessa fläckar! :/ vet inte vad det kulle kunna vara, har testat ta bort sköljmedlet med..o såvitt jag vet har jag inte ätit något annorlunda...smörjer med kortison nu som dom rekommendera på sjukvårdsrådgivningen o hoppas det snart försvinner, annars skulle jag kontakta bvc i veckan.

Angelica sa...

hur gick det med andra tentan idag då (om det va idag?)?

sv: jo mycket märkligt...har läst på andra bloggar nu med om deras barn som enbart åkt på feber, något konstigt som går?! maja hade feber nu ikväll igen, samt äter inget o jättehängig...konstigt, för under dagen har hon varit hur pigg som helst. hoppas det går över snart, o hoppas emelie är feberfri!?