tisdag 16 februari 2010

usch idag e det en jobbig dag.. Jag va så trött när klockan ringde imorse.. Vlle inte alls gå upp.. men hade inte mycke till val.. upp och göra ve mig o barnen.. lämna på dagis och sen iväg till skolan... Nutritionsföreläsning va på schemat.. intressant, men trist med en föreläsare som bara läser från PP presentationen.. men men.. så e det.. o sen hade vi etikseminarium. Det gick bra. Gillar seminarium.. eller ja iallfall dom vi har haft hittils.. sitte i grupper och disskuterar och sen tar man den i klassen...
Sen va det resa hem med tåget och hämta barnen från dagis.. På vägen hem gick vi inom affären o handlade lite.. Amanda somnade i vagnen.. Emelie gick hela vägen hem! Hon e så duktig på att gå! :)
Nu e tanken att jag ska läsa en massa.. men jag e helt slut i huvudet!!! Shit! Det e jättekul med skolan men det e väldigt jobbigt!!! Hade jag fått ett jobb hade jag nog hoppat av o tatt det! Hemskt men så e det.. det tar jättemycke på min energi detta.. Jag orkar ingenting längre.. jag har ingen tid för nått annat än skolan.. Jag har ständigt ont i magen och ont i huvudet.. stressad hela tiden.. O har så dåligt samvete för att barnen får va på dagis så länge.. men men så e det... Får väl se vad som händer i framtiden..
Ja så e det ju det här med sommarjobbet.. FAN säger jag bara.. Idag ringde dom från förlossningen o sa att jag får sommarjobb där. mellan den 7e juni till i mitten av augusti.. men jag va juh på Närsjukvården på intervju i måndags och dom erbjöd mig sommarjobb plus timmar i vår.. Oh vilket ska jag göra?!?! Jag skulle tycka det va kul med förlossningen, men på närsjukvården så får jag erfarenhet utav så mycke annat.. egentligen mer än på förlossningen utav det som jag läser till.. Oh va jobbigt detta e!!!

Iallfall.. jag e så glad för mina underbara töser! Dom e bara så goa! Amanda har blivit så stor så snabbt! Hon pratar som bara den. O har blivit så kelig, vill gärna sitta i knäet och bara mysa. Och Emelie har oxå blivit så stor. Hon har oxå börjat prata mer o mer. Hon visar verkligen vad hon vill! Hon har ett humör som e av denna världen! Men oftast e hon så go :) Emelie vill gärna va med o laga mat, diska göra välling.. hon vill gärna sitta på pottan oxå hehe :) Men hon vill inte kissa på pottan, hon bara sitter på den.. gärna när Amanda eller jag kissar då ska hon sitta på pottan o "göra" samma.. men igår nr hon sprang här nakenfis o kissade på golvet så satte jag henne på pottan så hon skulle kissa vidare där, men IKKE! Som hon skrek hehe :) Jag trode hon skulle tycka det va kul men nej nej..
FRågan kom upp på dagis idag om Amanda ev ska byta grupp till en större grupp. Eller för äldre barn.. Dom frågade om det va OK för mig att vi delar på Amanda o Emelie.. men det tror jag inte e några problem. På den avdelningen som dom går på nu e Amanda äldst och dom andra e ganska mycke yngre än henne.. så dom tyckte det va dax o byta och det gör jag med. Vet inte riktigt när det blir. Det märker vi! :)

Men näe nu ska jag se lite på OS och sen ska jag snart i säng! E såååå trött! Men snälla hjälp mig vad jag ska göra med sommarjobbet!!!

1 kommentar:

Angelica sa...

oj vilket svårt beslut det där om sommarjobbet! förlossningen låter ju som ett jättebra sommarjobb, men å andra sidan, det andra skulle du få jobba lite extra på i vår också + det som du säger, du får mkt andra erfarenheter av att jobba på närsjukvården..hmm..svårt!

vad är det föresten du pluggar till? :) har inte hängt med riktigt :P...men jag håller med, det tar verkligen på krafterna att plugga, speciellt när man har barn också. man tar ju med sig skoljobb hem också, så man "jobbar" ju nästan jämt, än till skillnad från ett "vanligt" 7-4 jobb, där man kan fokusera på barn o hem mer när man är hemma...det är svårt när man pluggar, jag tycker du är jätteduktig! och jag tror du kommer klara det!


svar: haha jaa jag vet, den har växt en aning fort :P men det är nog mkt svullnad nu med, så förhoppningsvis sjunker den tillbaka lite snart, och får sin "riktiga" bebisform lite senare..:).. o tack föresten, hehe :)