lördag 27 februari 2010

Lördag hela långa dan =) Härliga lördag!
Jag sov till 10!!! Och då vaknade jag för att det va nån från Rabdido som ringde.. ojdå jag skulle juh ha ett sånt party imorron.. det hade jag helt glömt.. men jag fatatde mig snabbt och sa att jag vatt vaken hela natten med barn som kräkt! haha :) Ingen vill komma hit om man har kräksjuka! haha :) Jag får ordna ett nytt datum o så får jag försöka få hit lite folk.. brukar inte va det lättaste.. men men :)

Jag har vatt o storhandlat idag! Skönt i ha det gjort!!! :) Så nu e frysen fylld igen! :) Idag blir det mest en lugn dag för mig själv. Det behövs ett dagar när man bara finns.. och jag får återhämta mig.. så jag får nya krafter tills barnen kommer igen!! Jag saknar dom varje minut som dom inte e hemma. Men som sagt. Jag behöver ladda batterierna! Amanda e juh sååååå trotsig just nu!! Och Emelie som ska göra precis som sin syster gör juh då precis likadant som Amanda.. så e Amanda sur så e Emelie det oxå.. o sen tävlar dom hela tiden om vem som ska sitta i mitt knä eller vem som kan få min uppmärksamhet mest! hehe :) det låter kanske inte så farligt men när det e varje dag hel hele hel hela tiden så tar det på krafterna.. samtidigt har jag skolan som jag måste fixa med! Men jag har gett mig fan på att jag ska klara av det!!!! Jag bara ska göra det!

Jag har fått erbjudanade på en lägenhet nere på Ängavången, där jag o Micke bodde innan.!! Vill så gärna ha en lägenhet med trädgård så barnen kan få gå ut o leka lite! O som vi kan grilla i till sommaren!!! :) Sååå mysigt! Försöker få tag på hon som bor där, men föst va det ingen som svarade o nu tutar det upptaget.. det har gjort det i snart 2 timmar.. suck.. har kanske lagt av luren.. :)

Imorron e tanken att Conny, Sofie, Amanda och jag ska åka till Tropicariet och sen väla/Ikea. Men vi får se hur Sofie mår och hur hennes bltr ligger.. om hon får va hemma imorron.. Annars får vi ta det en annan gång! Bättre att lille Filippa får växa till sig i mammas mage så hon kan komma ut stor o frisk sen! :) Oh jag längtar så till hon kommer! hehe :) Jag vill snusa bebis!! hehe :)

Ja förresten igår så unnade jag mig ett bio besök.. jag gick själv.. hade ingen som kunde/ville följa med.. så det fick bli själv men det va helt OK! såg Farsan!! Den va faktiskt helmysig!! Och rolig! :) Den rekommenderas! :) Jag vill se Shutter Island oxå, men då får jag ha nån med mig.. Jag som e så mörkrädd vågar inte gå o se den själv.. hehe :) Jag e en liten mes! hehe :)

Näe svara nu tant så jag kan komma o titta på lägenheten! hehe :) Men jag vet juh inte hur jag ligger på den.. dom låter juh 3 st komma o titta på den och sen e det vem utav oss som har flest dagar som får den.. om nu alla 3 vill ha den alltså.. hehe :)

Over and out! :)

1 kommentar:

angelica sa...

va skönt att få sova så länge, jag ser fram emot helgen, när jag är helt barnledig och får SOOOVA :) är inget annat än trött nuför tiden suck...

haha det där med konkurrens om vem ska sitta i knät hos mamma osv, det känner jag igen :) kommer melvin o ska kramas o sitta hos mig, blir maja SKITSUR, kommer skrikandes o ska dra bort melvin, o ska upp i mitt knä, haha :P
o maja är precis likadan när det gäller att härmas, hon ska göra allt melvin gör, tyvär lyckas hon inte alltid och hon blir så arg, humör har hon så det heter duga, den lilla damen...


det låter ju toppen med lägenhet som har uteplats. hoppas du får chans till den lägenheten!