lördag 3 januari 2009

Lördag igen..


D e juh inget annat än helg nu för tiden! hehe :)

Skönt i oförsig.. eller ja för min del så spelar det ingen större roll.. e juh hemma alltid ändå! hehe :) Men dte blir det snart ändring på! För i februari e det tänkt att jag ska börja jobba mina helger! Ska bli både skönt o jobbigt! Vill egentligen inte, men jag vill dryga ut mammapengen lite! O så förlänga tiden sen! Sen tänkte jag söka in till sjuksköterskeprogrammet igen till hösten så håll alla tummar ni har! Denna e på distans med studiegrupp i båstad! Hoppas verkligen att jag kan komma in! Tänkte att jag ska anmäla mig till högskoleprovet oxå! shit dte va längesen jag gjorde det sist! Kommer säkrt gå åt skogen men men! Man kan juh alltid prova! Tänkte säga att det kostar juh inget att prova men det gör det juh.. har för mig att det kostar 300..


Igår kom Sebbe o Tilda hit! Micke hämtade dom vid 14 tiden. O när han kom hem hade han vatt på väla oxå! O köpt ett presentkort till mig på 400kr! hihi :) Han e söt! Han tyckte att jag hade köpt så mycke till honom i julklapp så han fick dåligt samvete! hehe :) Det hade han juh inte behövt! Men jag blev helt klart glad! Ska hitta nån tid att åka dit o leta ett par byxor till mig! För dte e jag i akut behov av! Jag har bara 1 par vanliga byxor! Ja dte e sant! Resten e mammabyxoe! D känns juh inte så jättekul o ha längre!


På måndage det dax för Emelie att gå till BVC igen! Hon ska på sin 6 månaders kontroll med läkarbesök! Sebbe o Tilda ska stanna här till tisdag så jag får dra med mig 4 barn dit! jaja.. gåsamamma... suck... Men det va jag som kom med förslaget att dom skulle stanna till tisdag så jag får väl skylla mig själv.. hehe :)


Idag ska jag gå o träna med Mona! Ska blir riktigt skönt!!


Förresten en liten efterlysning! Om det e någon som hittar en gardin eller tyg som man kan sy själv till en gardin med Nicke nyfiken snälla säg till mig!! Amanda e helt såld på Nicke nyfiken! Tänkte att det hade vatt kul o ha en gardin till henne med de på!


Ja nä nu ska jag väl ta o sätta upp gardiner.. Jag har redan tatt ner julen.. den e mysig men nu e jag trött på den! haha :) Ha en trevlig helg!

1 kommentar:

angelica sa...

vilken generös karl som tänker på dig å bara kommer hem med presentkort sådär! härligt :)

jag skulle också städat bort julen nu i helgen, men inte orkat än :P får börja lite ikväll när barnen somnat.

maja ska till bvc på onsdag, ska bli spännande att se vad hon väger nu. lite mer än en månad sen vi va där nu. ska få vaccination igen då också, det ser jag dock inte fram emot...