lördag 20 november 2010

Idag har vi bara varit hemma hela långa dagen!!!! :) Riktigt skönt!
I morse gick jag o töserna ner i källaren och hämtade upp julgarinerna. Sen började jag putsa fönster och stryka alla gardiner och sen sattes dom upp!!! Så här hemma börjar det minsann närma sig jul nu!!! Oh va jag läääääängtar!!!!
Amanda har idag vatt på ett väldigt tråkigt humör... hon har vatt sur och gnällt och skällt hela dan.. dessutom har hon börjat slå Emelie.. det gillar jag verkligen inte.. Jag hoppas det bara e en fas eller att detta är en reaktion på alla lååånga dagar på dagis osv.. usch jag har så dåligt samvete när dom måste vara på dagis i 12 timmar... det e fasen inte rätt att dom ska behöva vara där så länge om dagarna...
Men vid 17 tiden kom Hanna och ringde på dörren och ville leka.. så Amanda gick hem till Hanna och lekte en runda.. jag fick hämta henne precis innan 19.. sen poppade vi popcorn och mös i soffan.. o sen gick det väldigt lätt att somna dom små töserna! Skönt att jag o Amanda iallfall lyckades avsluta dagen som vänner! :) Min lilla älskling som blivit så stor!!! Snart 4 år!!! Så sa hon idag när hon vatt sur en runda, " mamma kommer inte tomten nu när jag va dum" naaw.. min lilla gumma.. Fick föklara för henne att tomten kommer ändå.. hehe :) Bara man blir snäll igen.. och då kom det ett förlåt ganska snabbt! :)

Näe nu e det pensionärjävlar o sen blir det nog sängen för min del.. jag e såååå trött.. jag e ständigt trött om dagarna...

1 kommentar:

Angelica sa...

o ännu en som börjat julpynta, hehe :) jag ska nog också ta ner lite julgrejer från vinden snart o sätta upp lite stjärnor osv :)