fredag 19 mars 2010

FREDAG!!! Underbara fredag!
Jag e ledig idag! eller ja.. jag kunde åkt till skolan och gått på extra övningar i metodrummet. Men jag känner mig ganska säker på det mesta.. förutom kontrakturprofylaxerna. Men det kan jag läsa mig till.. jag vet på ett ungefär hur det ska göras. Och tror nog att det ska gå bra det med :) Ska ha fördighetsprövning på detta i nästa vecka.. men som sagt det ska nog gå bra! Och gör det inte det så får jag juh göra om det! Inte hela världen! Det e tenta nästa vecka oxå! Mindre kul kanske.. jag har pluggat på ganska bra tycker jag... ska självklart försöra denna helgen med plugg oxå hehe :) Får försöka hitta nått som Amanda o Emelie kan sysselsätta sig med så jag kan få plugga lite iallfall! :) Det ordnar sig nog! :)

Idag kommer Josse, Ebba och Emil(tror Emil kommer med)! Kommer i em när töserna kommit hem från dagis! Amanda blev eld och lågor när hon fick höra att Ebba ska komma sen! :) Hon e såååå glad för sin Ebba! hehe :)

Jaha annars händer det inte så mycke.. tänkte äta lite kyckling ikväll och sen blir det Let's dance och sen en tidig kväll.. Emelie vaknade vid 5 idag.. så man e lite små mör... hehe :)

1 kommentar:

angelica sa...

skönt med en ledig dag :) usch för å plugga under helgen, men är ju ett måste...hoppas tentan kommer gå bra! :)

usch, vaknade hon 5 imorse, det va tidigt :/ hoppas det var en engångsförteelse :)