lördag 20 mars 2010

Underbara lördag!

Vi började dagen redan klockan 6 här hemma..mindre kul.. men men.. töserna va iallafall på ett underbart humör! Och dom har sovit i sin säng hela natten och inget vaknande! Jag lyckades lura Amanda igår så hon inte åt välling.. då vaknar hon inte inte flera gånger på natten o behöver kissa.. eller kissar i sängen.. hehe :)
Töserna åt välling o tittade på Bolibompa och jag låg o drog mig i sängen lite...
Vid lite efter nio drog vi oss bort till Nisses för o äta frukost :) Smaskens va det! :) Sen vidare ner mot stan.. och mata ankor på vägen hehe :) Jag har sålt lite barnkläder på tradera som jag skulle skicka iväg! Skönt o få det gjort!
Och jag ahde fått paket som hade hamnat på Ica vid södra utmarken.. så vi tog bussen upp dit och hämtade ut det! Mina böcker till nästa kurs.. ännu mer utgifter! Kurslitteratur e inte billigt det e en sak som e säkert... men men så e det! Nu har jag dom iallfall..
Och sen tog vi en prommenad hem därifrån i regnet! Tyckte nästan det va mysigt att gå i regnet! hehe :)
När vi kom hem blev det lite lunch och frukt.. o sen har vi bara haft det mysigt hela dan! Kollat på film och busat o myst.. och mellan varven har jag satt igång en maskin tvätt och hängt upp det :)
Amanda fick välja middag idag.. och då blev det mos och köttbullar.. jaja.. hon har inga höga krav den tjejen! :) Så mos o köttbullar får det bli :)

Nu e nog potatisen klara för mosning! hehe :) Ha det så bra alla! Kram

2 kommentarer:

angelica sa...

hehe här blir det mos och korv om melvin får bestämma maten :)

låter som en härlig lördag annars, här har vi också haft regn, ganska skönt så snön smälter bort!

sv: jaa, en härlig tid nu i graviditeten, man är lagom stor o känner av bebis lagom mkt ;) uff, bävar för att gå bowta big under sommaren dock :/

tack, jag hoppas också att jag får vårdnaden, känns dock som en lång process detta, men jag ger mig inte denna gång efter allt som hänt..

sofia sa...

Myshelg :)
Attans att vi inte kom i samma grupp för färdighetsprövningen med tanke på att du kunde höra mitt blodtryck haha.
Förresten hade jag ju inte tillfälle att höra om din fältstudiedag i torsdags, men den verkar ju ha varit toppen.. Du får berätta mer om det sen!:)
Tänkte också påminna dig om att inte glömma läsa detta om MRSA som det också kommer frågor på http://www.lthalland.se/upload/Hygienrutiner%20vid%20MRSA.pdf Vi ses i veckan, ha det så bra! :)