torsdag 25 mars 2010

Underbart väder!!
Det känns verkligen som om våren e här nu! Riktigt varmt o skönt i solen! Va på Maxi nyss och köpte biljetter till cirkus som kommer hit den 7e april. Dom hade billiga biljetter 60kr styck när dom annars kostar 175kr.. så tänkte passa på o gå dit med töserna! Mamma följer oxå med.. man vet juh inte om töserna blir rädda eller så o då e det lite svårt att va helt själv med dom hehe :) Iallfall så tog jag bussen upp till maxi o sen gick jag hem.. hade bara en tjocktröja på mig o det va helt underbart skönt!!
Gick en liten runda förbi lägenheten dit vi ska flytta! Gud vad jag längtar!!! :) Ska bli så skönt få en liten trädgård som barnen kan springa ut i! :) o så bottenplan! Bara det e helt underbart! Man kör in vagnen inte en massa släpande upp o ner för 100 trappor.. (så många e det inte men det känns så ibland)

Annars.. jo.. tenta imorron.. känner mig ganska lugn inför den.. hade färdighetsprövning igår som gick bra! Så skönt o ha det överstökat!
Nu e det bara tentan i denna kursen..o sen på måndag börjar nästa.. Humanbiomedicin 1! Det ni! hehe :) Det e anatomi och fysiologi och lite sånt smått o gott hehe :) Har fått alla böckerna nu. Känns skönt o va lite förberedd inför denna kursen.. det e en tuuuuung kurs! Men de ska gå dte med! :) Det e väldigt långa dagar nu framöver oxå.. synd om barnen som får gå på dagis så mycke.. får se hur vi kan lösa det på bästa sätt då deras pappa inte längre vill ställa upp och ha dom varannan onsdag som han tidigare lovat.. men jag ska nog kunna ordna det ändå! :) En bra kvinna reder sig själv! haha :)

Strul inför helgen.. men det va juh väntat.. bryr mig inte så mycke.. det e inte jag som blir lidanade även om han tror det... man straffar inte mig med att jag ska ha barnen en dag extra.. det e synd om töserna som blir lidande, dom vill juh träffa sin pappa och sina äldre syskon.. synd att han inte fattar det.. men strunt samma.. det e upp till honom.. han vet säkert vad han gör!

Nu ska jag plugga en runda till :)
Ha det så bra gott folk!

1 kommentar:

Marre sa...

Lycka till på tentan imorgon! Och grattis till lägenheten =) Kram