tisdag 24 februari 2009

Igår va vi hos läkaren med Amanda, och provet där visade inte på glutenintollerans.. men eftersom hon ätit majsvälling ganska länge nu så kunde proverna va missvisande sa läkaren , så nu ska hon äta vanlig välling och sås ska vi ta nya prover om en månad.. får vi se vad det visar då... Annars fanns det nått som hette Toddler Diaree och det betyddde att dom inte va allergiska men va dåliga i magen ändå.. och man skulle undvika frukt till dessa barnen.. och det skulle antagligen växa bort.. men han ville ändå ta det glutenprovet igen.. skönt med en läkare som bryr sig.


Sen körde vi till mekonomen till pappa Micke! hehe :) Hämtade den nya bilstolen.. det va juh meningen att Emelie skulle få den, men Amanda blev så kär i den så det blir nog hon som får den.. hehe :) Vi ska juh byta bil imorron så den åker in i den "nya" bilen.. Nu står stolen framför TV:N.. amanda sitter där o kollar på TV! haha :) Kulig hon!


Igår kom oxå Me and I kläderna! Jättefina! Men förstora såklart! hehe :) Amanda provade sin klänning idag.. det såg mer ut som ett nattlinne! hehe :) Men men. .det e juh ett tag kvar till sommaren.. då har hon säkert växt i den!


För en halvtimme sen rindge det från dagis. Jag trodde Amanda blivit sjuk för hon va lite snorig när vi gick.. men, när jag svarde o hon sa att det va Lena så sa hon att jag nte skulle bli rädd! Nähe du! haha :) Jag blev livrädd!!! Men Amanda hade ramlat ner för en stol, och betit sig i läppen. Så hon hade tydligen en ganska rejäl fläskläpp! stackaren! Men det e lite typiskt henne! hehe :) Men hon va glad igen så hon kunde stanna på dagis. Hon ville mest att jag skulle veta att hon ramlat o att hon har en fläskläpp så jag inte skulle bli chockad när jag såg henne.. Min lilla tösabit!


Näe nu ska jag försöka göra nån nytta här hemma!

Inga kommentarer: