måndag 23 februari 2009

Läkaren...

Idag e det dax att gå till läkaren med Amanda igen.. kvart i tre ska vi va där.. Hoppas på o få svar på hennes glutenprover nu. Labbet sa till läkaren i torsdags att dom skulle va klara idag så.. hoppas hoppas! Lite smånervös.. för om det e inte e gluten.. vad e det då? Hon e juh dålig i magen hela hela hela tiden.. det kan juh inte va normalt... Usch.. näe man ska inte oroa sig i onödan.. DEt e bara att vänta och se....

Idag har jag bestämt mig för att bli klar uppe i vårt sovrum. Får ta i tu med det när Amanda e på dagis. Så e det iallfall en mindre som ska hjälpa till! hehe :) Amanda e så hjälpsam annars! hehe :)

Igår, va vi en runda i Höganäs. Jag följer med ändå.. kände inte alls för det först men sen så... vi fikade lite hos mamma. Och sen skjutsade vi Peter till Förslöv där han hämtade sin bil som han gjort ve där.. PÅ vägen hem stannade vi på Gobiten och åt haburgare.. usch.. inte bra.. hehe :) Vi åt där, och Amanda tyckte dte va jättespännande! hehe :) Emelie tyckte om syrrans mos! hehe :)
O sen åkte Micke på bandyträning.. la barnen vid halv åtta.. sen hade jag det superlugnt o skönt! Gjorde lite i min scrapbook.. sen blev det beck.. och sen sängen! Sov som en stock! hehe :)

Näe nu ska jag klä på mig o töserna så Amanda kommer till dagis.. ha det!

2 kommentarer:

Emma sa...

Lycka till hos läkaren idag. Kram Emma

Angelica sa...

ojdå, stackars amanda... :( hoppas ni får svar på vad det är snart!