torsdag 11 december 2008

Fullt upp!






Nu va det ett tag sen jag skrev här.. Har haft fullt upp!



I måndags tog jag barnen o åkte till mamma. Vi skulle göra julköttbullarna.. det slutade med att vi bakade lussekatter istället! haha :) O sen sov vi över till tisdan.. o då gjorde vi äntligen köttbullarna.. vi bestämde oss för att sova över en natt till! O på onsdag förmiddag åkte vi till min pappa eftersom han fyllde år! Sen ut på väla o köpte julklappar för pengar från Sussie o Tomas! Blev jättefina kläder!! Längtar toll julafton så dom kan få sina fina kläder!!!






Oh.. Amanda e såå rädd för tomten! Jag har köpt en tomtedress till Emelie, o där va en mössa till.. satte den på Emelie o Amanda vågade knappt gå fram till henne! haha :)



Imorron ska Amanda gå lucia på dagis! Där lär juh va en del barn som ska va tomtar! Ska bli intressant o se hur det går! haha :) Amadna ska va tärna! Hon e så söt i sitt lucialinne!!! Men det kan nog bli svårt att få henne att ha glitter i håret! men men! Det e imorron det!



Ja just dte imorron fyller jag 25!!!!!!!! Ska fura pålördag med öppet hus.. så imorron blir det mest att ta det lugnt o göra ve för kalaset på lördan!






Aja.. nä nu ska jag ta o göra nån nytta! Kan inte sitta här hela dan!



Ha det gott folk!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis av en blogg läsare!

Anonym sa...

Grattis grattis!! :-)

Anonym sa...

Har ju redan gratulerat på BDB, men säger Grattis här också! :) Hoppas du får en bra dag :)